سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

بهسازی و زیباسازی المان ها در اولویت شهرداری بندرعباس

مدیر شهرداری منطقه دو بندرعباس از بهسازی، نورپردازی و نقاشی المان بندرعباس خبر داد و گفت: بهسازی و زیباسازی دیگر المان ها بر اساس اولویت بندی در دستور کار قرار دارد و به زودی انجام می‌‌شود.

المان بندرعباس

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مجتبی سلیمی مدیر منطقه دو شهرداری بندرعباس با اشاره به اینکه المان‌ها نقش بسزایی در زیبایی معابر شهری دارند، گفت: با توجه به این مسئله، بهسازی و زیباسازی  المان بندرعباس واقع در ورودی بلوار آیت الله طالقانی شروع شده است.

وی ادامه داد: سیمای شهر  با رنگ آمیزی، نورپردازی مناسب و رفع خاموشی المان ها  جلوه ویژه ای به خود می گیرد، در همین راستا رنگ آمیزی، ترمیم و بهبود روشنایی المان های سطح منطقه در دستور کار قرار دارد.

سلیمی خاطرنشان کرد: بهسازی و زیباسازی دیگر المان ها بر اساس اولویت بندی در دستور کار قرار دارد و به زودی انجام می‌‌شود.

این مقام مسئول ابراز امیدواری کرد، با انجام این اقدامات و فعالیت ها، گامی در جهت بهسازی فضاهای شهری و زیباسازی چشم انداز معابر شهری برداشته شود.

مدیر منطقه دو شهرداری بندرعباس با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از خدمات عمومی شهرداری توسط عده ای از افراد تخریب شده و یا به سرقت می رود، تصریح کرد: برخی به دلایل مختلف که عمدتا از سر نا آگاهی است، دست به تخریب این المان ها زده و علاوه بر هدر دادن سرمایه و اموال عمومی چهره شهر را نازیبا می کنند.

شهرداری بندرعباس شماره تماس ۱۳۷ مدیریت شهری را راه اندازی کرده تا اگر شهروندن شاهد آسیب زدن به المان های شهری بودند برای برخورد با فرد یا افراد مختلف با این شماره تماس حاصل کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه