سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

وزیر بهداشت در کرمانشاه:

واکسن ایرانی کرونا در حال ورود به فاز مطالعات انسانی است/تمام داروهای کرونا تحت پوشش بیمه قرار گرفت

سعید نمکی در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با کرونا کرمانشاه از تحت پوشش قرار گرفتن تمام داروهای کرونا خبر داد و گفت: برای تولید واکسن کرونا، دوازده مجموعه دانش‌بنیان در کشور در حال فعالیت هستند و با اتمام فاز مطالعات حیوانی و ورود به فاز مطالعات انسانی هستند.

وزیر بهداشت در کرمانشاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، وزیر بهداشت در سفر به استان کرمانشاه و حضور در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با کرونا کرمانشاه با تأکید بر اینکه پیچیدگی ویروس کرونا هزینه‌های بسیاری بر نظام سلامت جهان وارد خواهد کرد، ابراز داشت: شواهد نشان می‌دهد که در کشور ما هم همچون تلفات انسانی در کل جهان، با افزایش مرگ‌ومیر مواجه شویم که البته روند جهش کرونا در ایران بسته به توجهات عمومی به پروتکل‌های بهداشتی بسیار متغیر خواهد بود.

نمکی با تأکید بر این مهم که بیانات مقام معظم رهبری تأثیر بسیار زیادی در سطح امیدواری عمومی بخصوص کادر درمان کشور داشت، خاطرنشان ساخت: طبق پیشنهاد مقام معظم رهبری قرارگاهی به ریاست وزیر کشور برای پیگیری و نظارت بر اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا تشکیل‌شده به قطعاً تأثیر بسزایی در کنترل بیماری می‌تواند داشته باشد.

وی بابیان این مهم که هنوز هیچ داروی قطعی برای بیماری کرونا در جهان وجود ندارد و اثرگذاری داروهایی مانند رمدسیویر و فاویپیراویل هم هنوز موردبررسی کارشناسان امر جهانی قرار دارد، تأکید کرد: در حال حاضر نمونه محلول رمدسیویر در کشور تولیدشده که ظرفیت تولید را تا ۱۰ برابر افزایش خواهد داد و این خبر خوش را هم به مردم می‌دهیم که تمام داروهای کرونا را در جلسه شورای عالی بیمه که هفته گذشته برگزار شد، تحت پوشش بیمه قرارگرفته‌اند و بیمارانی هم که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند به‌محض اینکه بستری شوند، در همان روز اول تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

وزیر بهداشت در ادامه در خصوص روند تولید واکسن ایرانی کرونا نیز اظهار داشت: در حال حاضر دوازده مجموعه دانش‌بنیان در کشور مشغول به مطالعه در خصوص تولید واکسن کرونا هستند که از این تعداد خوشبختانه چهار مورد آن‌ها به نتایج خوبی رسیده‌اند و در حال اتمام فاز مطالعات حیوانی و ورود به فاز مطالعات انسانی هستند.

وی تنها وجه تمایز میان مدافعان سلامت با مدافعان حرم و شهدای هشت سال جنگ تحمیلی مبارزه با یک دشمن نامرئی عنوان کرد و افزود: متأسفانه در همین شرایط که کشور با کرونا دست‌وپنجه نرم می‌کند تحریم‌های ناجوانمردانه هم‌فشار را بر مردم ایران مضاعف کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه