سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مجتبی ناجی در گفتگو با موج:

در حال بررسی موضوع جسد نوزاد رها شده در اصفهان هستیم

معاون اجتماعی بهزیستی استان اصفهان گفت: در پی انتشار خبری مبنی بر جسد نوزاد رها شده در یکی از مناطق حاشیه‌ای شهر اصفهان، در حال بررسی موضوع هستیم.

مجتبی ناجی

مجتبی ناجی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، بیان داشت: در ساعت اولیه در پی انتشار مطلب و تصویر جسد نوزاد رها شده در یکی از مناطق حاشیه‌ای شهر اصفهان به محض اطلاع پیگیری‌های کارشناسی و تخصصی در ارتباط با این موضوع آغاز شد.

وی توضیح داد: از زمان مشخص شدن منبع خبر با فردی که اقدام به انتشار تصاویر نوزاد رها شده در یکی از مناطق حاشیه ای اصفهان کرده است، تماس گرفتیم ولی پاسخی دریافت نکردیم.

این مقام مسئول افزود: همچنین با ارسال پیامک به فرد انتشاردهنده تصویر خواستار توضیحات بیشتر در خصوص تصویر جسد نوزاد شدیم که باز هم پاسخی داده نشد.

ناجی با اشاره باینکه با مکاتبه با نیروی انتظامی و پلیس فتا پیگیر این موضوع هستیم، گفت: تا کنون هیچ تماسی با ۱۲۳ اورژانس اجتماعی برقرار نشده و هویت این نوزاد هنوز شناسایی نشده است و معلوم نیست این نوزاد متعلق به ساکنان این منطقه باشد یا تنها در این منطقه رها شده است.

معاون اجتماعی بهزیستی استان اصفهان بیان داشت: تا این لحظه مستنداتی دال بر صحت این خبر وجود ندارد. اگر خبر صحت داشت منبع تولید کننده، همانگونه که قبلا ارتباط می‌گرفت، با مددکار بهزیستی ارتباط برقرار می‌کرد.

وی ادامه داد: از منابع دیگر پیگیری شد؛ آیا خانم بارداری در آن منطقه بوده است یا خیر که تنها یک مورد در مرکز کاهش آسیب بهزیستی اصفهان در همان منطقه، خانم باردار مصرف کننده‌ای شناسایی شد.

این مقام مسئول اظهار کرد:  از طریق اورژانس اجتماعی از این خانم  خواسته شده  تا  در زمینه درمان و بازتوانی همکاری لازم را داشته باشد اما متاسفانه وی نیز از آن محل، متواری شد.

ناجی گفت: ظن ما این  است که اگر این پیام صحت د اشته باشد، با همان خانم منطبق شود.

معاون اجتماعی بهزیستی استان اصفهان تصریح کرد: به هرحال همچنان در حال گرفتن ارتباط با منبع خبر هستیم که آیا این تصویر واقعی است و یا خیر و یا عوامل دیگری در این بین وجود دارد که هنوز برای ما افشا نشده است.

معاون اجتماعی بهزیستی استان اصفهان گفت: برای زنان بی‌خانمان حداقل در شهر اصفهان با همکاری استانداری و شورای شهر مرکز سامان سرای خورشید راه اندازی شده و ظرفیت پذیرش آن ۳۰ نفر است و اقدامات توانمندسازی و مداخله‌ای برای آنها انجام می‌گیرد.

مجتبی ناجی بیان کرد: یک مرکز کاهش آسیب در منطقه حاشیه‌ای اصفهان مشغول به فعالیت هستند که فعالیت این مرکز ویژه رصد وضعیت بی‌خانمانان به ویژه کارتن خواب‌های معتاد این منطقه است و خدمات بهداشتی، درمانی و حمایتی لازم را به این قشر ارائه می‌دهد.

به گزارش موج ،  تصویری در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر رها شدن نوزاد در حاشیه شهر اصفهان انتشار یافته که جای دندان حیوانات بر روی بدن او نمایان بوده و ادعا شد که مربوط به یک فرد کارتن‌خواب است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه