سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

سردار غلامرضا جعفری خبر داد؛

پایان کار خانم دکتر قلابی پوست در بندرعباس

فرمانده انتظامی استان از دستگیری خانم دکتر قلابی و کشف تجهیزات پزشکی پوست و زیبایی در شهرستان بندرعباس خبر داد.

دکتر قلابی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سردار غلامرضا جعفری فرمانده انتظامی استان هرمزگان، در خصوص دستگیر ی پزشک قلابی، گفت: مأموران پلیس امنیت عمومی استان با انجام کار اطلاعاتی دریافتند خانمی با در اختیار داشتن یک باب واحد مسکونی در شهرستان بندر عباس و با خرید برخی از تجهیزات و وسائل پزشکی مبادرت به ویزیت افراد اعم از آقا و خانم برای حل مشکلات پوستی و همچنین پاکسازی و شفاف سازی صورت می کند.

این مقام انتظامی اظهار داشت : در این راستا مأموران با تلاش شبانه روزی و رصد فعالیت های این پزشک قلابی، مطب وی را در یکی از محلات شهرستان بندرعباس شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی به محل مورد نظر اعزام شدند.

سردار جعفری با بیان اینکه در بررسی های اولیه مشخص شد مکان فوق واحد مسکونی بوده و فاقد هرگونه اسم ، تابلو و مشخصات است، تصریح کرد: مأموران پس از ورود تعدادی تجهیزات پزشکی اعم از دستگاه اسکن پوست ، دستگاه پاکسازی و شفاف سازی پوست و تخت های پزشکی و محصولات پزشکی و آرایشی بهداشتی مشاهده کردند که با هماهنگی مقام قضائی محل مورد نظر پلمب شد.

وی ادامه داد : متهم هیچگونه مجوزی دال بر فعالیت خود در آن واحد از اداره بهداشت و مبادی مربوطه دیگر را نداشته و هیچ پزشک متخصصی نیز بر کار و فعالیت وی نظارت مستقیم نداشته است در صورتی که با توجه به تخصصی بودن موضوع و درمان مشکلات پوستی افراد، مستلزم حضور پزشک متخصص است.

این مقام ارشد انتظامی با تأکید بر اینکه متهم با تصویر برداری از نوع خدمات و در طول درمان تصویر برداری نموده و فیلم و عکس های مربوط به کار خود را بدون پوشش اسلامی در صفحه مجازی اینستاگرامی برای جذب مشتری بیشتر منتشر کرده است، اظهار داشت: حسب دستور مقام قضائی متهم به مقر پلیس اماکن منتقل و پس از تشکیل پرونده قضائی روانه دادسرا شد.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان در پایان با بیان اینکه پلیس با تمام توان و اقتدار با هنجار شکنان برخورد می کند و همپای جامعه درمانی کشور از حقوق قانونی شهروندان دفاع می نماید ،از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه بی نظمی اقتصادی و اجتماعی مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به این پلیس اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به شناسایی مجرمان اقدام شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه