سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

دسترسی ۱۸ سایت در روستاهای هرمزگان به اینترنت

مدیرمخابرات منطقه هرمزگان گفت: ۱۸ سایت روستایی در یک ماه اخیر به اینترنت همراه ۳G مجهز شدند.

توسعه سایت‌های مخابراتی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، امیر یگانه مدیر مخابرات منطقه هرمزگان اظهار کرد: با گسترش شیوع کرونا و افزایش میزان نیاز مردم به اینترنت همراه به منظور استفاده‌های تحصیلی و اداری و ... ما در شرکت مخابرات ایران نیز به طور ویژه رشد و توسعه سایت‌های مخابراتی و ایجاد سایت‌های جدید ارتباطی برای مردم مناطق مختلف هرمزگان را پیگیری و با نگاه ویژه وزیر ارتباطات و پیگیری‌های استاندار هرمزگان و نمایندگان استان در مجلس، به سرعت در حال نصب و توسعه ظرفیت‌های ارتباطی هستیم.

وی افزود: در مناطقی که فیبر نوری و شبکه برق مهیا باشد، سرعت ایجاد شبکه‌های جدید نیز بالا خواهد بود و ما با متمرکز کردن تجهیزات در آن مناطق می‌توانیم به سرعت نسل‌های جدید ارتباطی را برای استفاده مردم برقرار کنیم اما در نقاطی که فیبر نوری و برق در دسترس ما نباشد، سرعت توسعه کار پایین می‌آید اما با این حال برای این مناطق نیز با روش‌های مختلف و از جمله احداث شبکه فیبر توسط مخابرات، کار را جلو می‌بریم.

مدیر مخابرات منطقه هرمزگان عنوان داشت: طی چند هفته اخیر سایت‌های پاقلاتان بندرعباس، کوه حیدر بشاگرد، بلبل آباد بشاگرد، حسن لنگی پایین در بندرعباس، بوندر خورگو بندرعباس، گردنه مهندس بشاگرد، چخون بشاگرد، طارم حاجی آباد، کشکوییه حاجی آباد، حسن لنگی پایین، توتنگ ادویی میناب، محله نو ایسین بندرعباس، کهنوشویه رودان، محمد آباد کنارو بندرعباس و قلات بالا در بندرعباس به 3G مجهز و مورد بهره‌برداری قرار گرفتند.

یگانه خاطرنشان کرد: به صورت هفتگی 4 تا 5 سایت جدید در استان به نسل‌های جدید ارتباطی (3G و 4G) متصل می‌شوند و اولویت ویژه ما نیز مناطق کمتربرخوردار استان و مناطق روستایی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه