رئیس کمیسیون هنر‌ و ارتباطات شورای شهر کرج‌

نگاه به فعالیت های هنری در کرج «بزن در رو» بود

رئیس کمیسیون هنر‌ و ارتباطات شورای شهر کرج‌ از بی توجهی به فعالیتهای مدیریت شهری طی سالهای گذشته انتقاد کرد و گفت: متأسفانه برخی نگاه‌ها به ایجاد آثار هنری، نگاه «بزن در رویی» بود.

خستو

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج البرز،  رئیس کمیسیون هنر و ارتباطات شورای شهر کرج در جمع هنرمندان مجسمه ساز گفت: در گذشته کمتر به مطالبات هنری، اجتماعی و فرهنگی مردم در کرج رسیدگی میشد و مدیریت شهری تنها به پروژه‌های عمرانی معطوف بود.

وی نبود اعتبار لازم برای حمایت از هنرمندان را نکته قابل تأمل در بودجه بندی شهرداری کرج عنوان کرد و افزود: برای اینکه از هنرمندان حمایت واقعی انجام شود، باید در ردیف های بودجه این حوزه یک بازنگری جدی صورت گیرد.

عضو شورای شهر کرج افزود: در نقاط مختلف شهر مثل پیاده راه آزادی و پارک ایران کوچک نیازمند دیده شدن هنر هنرمندان عزیز هستیم تا کمی حال شهرمان خوب شود.

رحیم خستو گفت: متأسفانه در سالهای گذشته فیلتری توسط برخی انجمن ها مانع حضور فعال هنرمندان در شهر شده بود و برای پیشبرد اهداف هنری شهر صراحتا میگویم که وقت زیادی نداریم و باید هرچه سریعتر موانع را مرتفع کنیم.

وی در پایان مطالبه گری اهالی هنر را بازویی برای اجرای فعالیت های هنری شهر دانست و گفت: از هنرمندان عزیز هم میخواهم که خواسته ها و مطالبات هنری خود را فریاد بزنند و نگاه‌ها را به سمت خود سوق دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه