سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

روزانه ۵ تن تخم مرغ در میادین البرز توزیع می شود

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان البرز از توزیع روزانه ۶ تن تخم مرغ به منظور کاهش قیمت تخم مرغ در البرز خبر داد.

قیمت تخم مرغ

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج البرز، مجتبی تقی زاده، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان البرز ، در رابطه با گرانی تخم مرغ و شرایط عرضه این محصول در استان البرز، گفت: این استان با بهره مندی از ۱۱۵ واحد پرورشی مرغ تخم گذار با ظرفیت هشت میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه، سالیانه ظرفیت تولید ۹۲ هزار تن تولید تخم مرغ را دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان البرز بیان کرد: این میزان تولید نیازمند ۱۹۰ هزار تن نهاده در طول سال است که این در قالب کنجاله سویه و دانه ذرت است.

این مقام مسؤول با بیان اینکه ۵۲ هزار تن از نیاز مرغ داری ها مربوطه به کنجاله سویا و ما بقی دانه ذرت است که باید در اختیار واحدهای تولیدی قرار بگیرد، افزود: در بحث تأمین نهاده ها، در تأمین کلیه نیازهای تولیدی به واسطه شرایط عمومی کشور و تحریم و تخصیص عرض ناکافی برای واردات نهاده ها، واحدهای تولیدی سعی کردند از نهاده های جایگزین برای تغذیه مرغ تخم گذار استفاده بکنند.

وی ادامه داد: این نهادهای جایگزین قابلیت کامل نهاده های اصلی را ندارند بنابر این دست یابی به ظرفیت تولید آن ها تا حدود ۸۰ درصد محقق خواهد شد بنا بر این در بحث تأمین تخم مرغ دچار چالش شدیم و عرضه و تقاضا با هم ناهمخوان است که منجر به افزایش قیمت تخم مرغ در بازار شد.

تقی زاده اظهار کرد: قیمت موجود در بازا ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان است اما به جهت بهره مندی شهروندان استان البرز تفاهم نامه ای با اتحادیه مرغداران تخم گذار منعقد کردیم مبنی بر این که نیاز میادین میوه و تره بار با قیمت کنترل شده ارائه شود.

وی اضافه کرد: روزانه ۵ تن تخم مرغ به قیمت هر کیلو گرم ۱۲ هزار تومان در میادین توزیع خواهد شد و با قیمت مصوب به شهروندان عرضه می شود. وزن تقریبی هر شانه تخم مرغ حدود ۲ کیلوگرم است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان البرز یادآور شد: از عصر امروز شهروندان می توانند با قیمت جدید تخم مرغ را خریداری کنند اما قیمت نهایی توسط سازمان میادین اعلام خواهد شد.

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه