سرخط خبرها
  • لژیونر اماراتی در یک قدمی تراکتور
  • سامانه یکپارچه نسخه‌نویسی الکترونیک رونمایی شد
  • انجمن اسلامی علامه: پاسخ دانشگاه درباره کارمند آمر به معروف قانع‌کننده نیست
  • انتقاد دانشجویان به اهانت یکی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مردم
  • افت ۲.۲درصدی شاخص کل بورس در آغاز معاملات امروز
  • با کسب دو مدال طلا و دو برنز، تیم جودو نوجوانان ایران در آسیا سوم شد
  • هشدار مهم پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا به زائران عراق
  • سپاه: رادارهای دریایی و هوایی آمریکا در عمان را منهدم کردیم
  • اردن، عربستان، کویت و بحرین، اصابت موشک های پیاپی ایران را تائید کردند
  • فغانی: به آرزویم درجام جهانی نرسیدم
  • چشم دنیا به دنبال ساعت صفر ایران
  • بقایی: ملت ایران مصمم است دشمنان وحشی خود را به تلخی پشیمان کند
  • کنایه تند بیرانوند به علی دایی درباره جنگ
  • بازگشت سرمایه نیروگاه‌های خورشیدی خانگی در کمتر از ۵ سال
  • تمدید اعتبار رسید کارتخوان به‌عنوان صورتحساب الکترونیکی تا پایان سال
  • اسقاط ۶۷۰ هزار خودروی فرسوده طی ۳ سال
  • صنعت بانکرینگ مشمول پرداخت ۱۰ درصد کرایه حمل نمی‌شود
  • توزیع روزانه ۱۳۴ میلیون لیتر بنزین در تیرماه
  • صنایع همچنان قربانی نخست ناترازی انرژی
  • باخت تیم واترپلو جوانان ایران برابر ژاپن در اولین دیدار

عباس جهانگیرزاده:

اولویت مجلس حمایت از کشاورزان و توسعه اقتصادی منطقه است

نماینده مردم شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله‌سوار در مجلس گفت: اولویت مجلس حمایت از کشاورزان و نیز کمک به توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی منطقه است که برای تحقق اهداف مورد نظر باید برنامه‌ریزی‌های مناسب و لازم انجام یابد تا بتوانیم با رفع مشکلات و موانع به اهداف توسعه‌ای جامه عمل بپوشانیم.

عباس جهانگیرزاده

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، عباس جهانگیرزاده نماینده مردم شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله‌سوار در مجلس گفت: اولویت مجلس حمایت از کشاورزان و نیز کمک به توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی منطقه است که برای تحقق اهداف مورد نظر باید برنامه‌ریزی‌های مناسب و لازم انجام یابد تا بتوانیم با رفع مشکلات و موانع به اهداف توسعه‌ای جامه عمل بپوشانیم.

 وی افزود: نخستین کارخانه سوربیتل و پالایش دانه‌های روغنی با ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در مغان راه‌اندازی می‌شود که در این زمینه پیگیری‌های لازم انجام یافته است.

نماینده مردم شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله‌سوار در مجلس با اشاره به اینکه در راستای راه‌اندازی این کارخانه عظیم جلسات متعددی با مدیران بانک‌ها و نیز مسئولین مربوطه انجام یافته است بیان کرد: با پیگیری‌های لازم قرر شد تا ۵۰ درصد اعتبار از طریق بانک‌های عامل و ۵۰ درصد توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی به پروژه تزریق شود.

 جهانگیرزاده نماینده مردم شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله‌سوار در مجلس گفت: اهمیت به توسعه اشتغال‌زایی و بخش اقتصادی از اهم مواردی است که از ایجاد کارخانه به دنبال داریم و علاوه بر آن نیازمند ایجاد کارخانه‌های تبدیلی و تکمیلی برای کمک به تولید محصولات کشاورزان هستیم.

وی بیان کرد: در این زمینه اشتغال‌‌زایی برای ۵۰۰ نفر و نیز پوشش دادن به محصولات دانه‌های روغنی برای جلوگیری از خام‌فروشی می‌تواند برای توسعه منطقه مغان نقش اساسی ایفا کند که در این زمینه درصدد هستیم با رفع مشکلات پیش رو به اهداف خود دست یابیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه