سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

بندرلنگه قلب تپنده ترانزیت خودروی ایران

میر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان از تخلیه و بارگیری حجمی افزون بر ۲۰ هزار دستگاه خودرو در نیمه نخست شهریورماه جاری در بنادر و دریانوردی بندر لنگه خبر داد و گفت: این بندر به‌عنوان قلب تپنده ترانزیت خودروی ایران مورد توجه است.

ترانزیت خودرو

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، قاسم عسکری‌نسب، مدیر اداره بنادر ودریا نوردی بندر لنگه با اشاره به ویژگی‌های این بندر اظهار داشت:‌ مولفه‌‌‌هایی نظیر موقعیت مناسب جغرافیایی و توانمندی‌های ناوگان ترابری، تفکیک اسکله تخلیه و بارگیری خودرو از دیگر کالاها، کاهش هزینه‌های حمل و نقل دریایی، حذف زمان انتظار شناورهای ترانزیتی، ارائه خدمات ۲۴ساعته همه عملیات‌های دریایی و بندری و افزایش پسکرانه‌های مورد استفاده در این عملیات، از یک سو همچنین کاهش تشریفات اداری و بهره‌برداری از سکوی ویژه بارگیری خودرو و تکیه بر توان نیروی انسانی جوان، متخصص و کارآمد در کنار همدلی و وحدت روحیه ارگان‌های همکار از سوی دیگر، بندر لنگه را به‌عنوان قلب تپنده ترانزیت خودروی کشور و درگاه تجارت کشورهای آسیای میانه مورد توجه قرارداده  است.

وی در این زمینه با اشاره به ترانزیت  ۲۰هزارخودرودرنیمه نخست شهریورماه سال جاری تصریح کرد: با بازگشایی مرزهای کشورهای آسیای میانه و الکترونیکی شدن مرزهای اقلیم کردستان عراق، ترانزیت خودرو در این بندر شتاب گرفته است.

عسکری نسب خاطر نشان کرد: تخلیه و بارگیری این تعداد خودرو طی نیمه اول شهریورماه امسال در بنادر و دریانوردی بندرلنگه مبین این موضوع است که این بندر بعنوان کانونی امن برای ترابری دریایی و زمینی این کالا به کشورهای آسیای میانه محسوب می‌شود .

وی افزود: تلاش کلیه ارگان‌های همکار و کارگزاران بخش خصوصی جایگاه نخست از حیث عملیات ترانزیت خودرو را دربین  دیگر بنادر ایران به خود اختصاص داده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه به طور میانگین روزانه ۲ هزار دستگاه خودرو از ۱۷ فروند شناور لندینگ کرافت و باری کوچک (دوبه) و یک فروند کشتی رو- رو در این بندر تخلیه می‌شود، تصریح کرد:  این موضوع سبب شده بندر لنگه روزانه پذیرای حدود ۲۰۰ دستگاه تریلر سواری‌کش و ۱۵۰ دستگاه کامیون جهت حمل این خودروهای ترانزیتی به کشورهای آسیای میانه باشد.

وی در پایان گفت: استفاده از توان فنی ۲۳ شرکت کارگزار ترانزیتی، بهره‌گیری از موقعیت جغرافیایی و راهبردی و نیز ایجاد زیر ساخت‌ها و رو ساخت‌های لازم در این بندر، بستری مناسب را فراهم کرده تا به ازای هر سرمایه گذاری در این حوزه، با ایجاد اشتغال، معیشت ۳۰ تا ۳۵ خانوار تامین شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه