سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

استاندار یزد؛

طرح های بزرگ ملی در حوزه جاده و راه آهن در یزد راه اندازی شد

استاندار یزد گفت: با مجموعه اقدامات و فعالیت های صورت گرفته، روند موفقی را از تابستان سال گذشته شاهد هستیم و طرح های بزرگ ملی در حوزه جاده، راه آهن و مسکن طرح ملی، راه اندازی شد.

استاندار یزد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج یزد، محمدعلی طالبی استاندار یزد در چهاردهمین جلسه ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان یزد با حضور وزیر نیرو گفت: در طول یک سال اخیر،  جهش های خوبی در برخی از حوزه های مهم استان صورت گرفته، به نحوی که برخی از طرح های بزرگ به بهره برداری رسید و پروژه های نیمه تمام استان نیز در آستانه بهره برداری است.

وی گفت: با مجموعه اقدامات و فعالیت های صورت گرفته، روند موفقی را از تابستان سال گذشته شاهد هستیم به گونه ای که اکنون رتبه اول میزان کاهش نرخ بیکاری در کشور کسب کرده ایم.

وی در باره راه اندازی طرح های جدید بیان کرد: برخی از طرح های بزرگ ملی در حوزه جاده، راه آهن و مسکن طرح ملی، راه اندازی شد.

استاندار یزد در خصوص طرح تعادل بخشی عنوان کرد: باید ۱۰ درصد صرفه جویی در بحث تعادل بخشی محقق شود تا از این طریق شهرستان ها مورد تشویق قرار گیرند.

طالبی در باره انتقال آب خلیج فارس به یزد گفت:  اگر افزایش سهم استان یزد از خلیج فارس از ۲۰ میلیون مترمکعب به ۴۰ میلیون مترمکعب تحقق یابد،  دست استان برای مدیریت آب بسیار باز خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه