سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

دستور بیش از ۱۶۰۰ مجازات جایگزین حبس در استان یزد صادر شد

رییس کل دادگستری یزد گفت: سال‌جاری در استان یزد برای بیش از ۱۶۰۰ مورد پرونده از مجازات جایگزین حبس استفاده شده است.

دادگاه

به گزارش خبرگزاری موج یزد، غلامعلی دهشیری رییس کل دادگستری یزد گفت: در خصوص پرونده ساختمان پزشکان بلوار طالقانی یزد گفت: هرچند در این ارتباط تخلفاتی صورت گرفته ولی کار ساخت و ساز این ساختمان ادامه دارد و پرونده مفتوح است.

وی در ادامه از باز پس گیری ۱۰۰هکتار اراضی ملی در استان یزد با کمک مردم و مسئولان خبر داد.

دهشیری بیان کرد: دادگستری استان یزد در تیر ماه رتبه اول عملکرد را در کشور و در مرداد رتبه دوم را بر اساس نظر نسجی بیش از ۱۱ هزار نفر کسب کرد.

وی با اعلام اینکه ۸۰ نفر در یزد از پابند الکترونیکی استفاده می کنند، افزود: اغلب جرم های استان سرقت لازمه تعزیر،  ضرب و جرح عمدی و توهین به اشخاص عادی اعلام می شود ضمن اینکه رویکرد ما به سمت حبس زدایی پیش می رود.

رییس دادگستری یزد گفت: در سال‌جاری در استان یزد برای بیش از ۱۶۰۰ مورد پرونده از مجازات جایگذین حبس استفاده شده است.

دهشیری عنوان کرد: پرونده های مسن ما از ابتدای طرح بررسی پرونده های مسن نزدیک به ۲۴ هزار مورد بوده که در حال حاضر به نه هزار و هشت مورد کاهش یافته است.

وی گفت: امسال علی رغم شیوع بیماری واگیردار کرونا بیشترین همکاری هیات های مذهبی با ستاد مقابله با کرونا و رعایت کامل نکات بهداشتی را شاهد بودیم هرچند خاطیانی هم بودند که با آنها قاطع و قانونی برخورد می کنیم.

وی با بیان اینکه خط قرمز ما سلامت مردم است، افزود: دستگاه قضا در استان تلاش می کند در تراز انقلاب اسلامی حرکت کند و شاخصه های مردمی بودن، انقلابی بودن و قاطعیت را دنبال کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه