سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

تیم فوتبال شهرداری بندرعباس از قافله صعود به لیگ دسته اول جا ماند

تیم فوتبال شهرداری بندرعباس با قبول شکست مقابل نفت امیدیه با ۳۳ امتیاز و یک پله سقوط در مکان چهارم جدول رده بندی گروه ب جای گرفت و در فاصله دو هفته مانده به پایان رقابت‌ها شانس رسیدن به مکان دوم جدول و صعود به لیگ دسته اول را از دست داد.

شهرداری بندرعباس

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، در هفته بیست و چهارم مسابقات لیگ دسته دو فوتبال باشگاه‌های کشور دیشب تیم شهرداری بندرعباس با ۱ گل نتیجه را به میزبانش تیم نفت امیدیه واگذار کرد.

با ثبت این نتیجه تیم فوتبال شهرداری بندرعباس با ۳۳ امتیاز و یک پله سقوط در مکان چهارم جدول رده بندی گروه ب جای گرفت و در فاصله دو هفته مانده به پایان رقابت‌ها شانس رسیدن به مکان دوم جدول و صعود به لیگ دسته اول را از دست داد.

در این گروه تیم چوکا تالش با ۴۶ امتیاز صدرنشین است و تیم پاس همدان با ۴۲ امتیاز و یک بازی کمتر در مکان دوم جای دارد.

مسابقات لیگ دسته دو فوتبال باشگاه‌های کشور با شرکت ۲۸ تیم در دو گروه ۱۴ تیمی در حال برگزاری است.

در پایان این بازی‌ها تیم‌های اول هر گروه به طور مستقیم به رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال باشگاه‌های کشور صعود می‌کنند.

تیم‌های دوم هر گروه نیز در مسابقه پلی آف به مصاف هم خواهند رفت تا تکلیف سومین تیم صعود کننده به لیگ دسته اول هم مشخص شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه