سرخط خبرها
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم

پیشنهاد همتی به دولت؛

سرمایه گذاری در خلیج فارس و دریای عمان زیر پوشش بیمه قرار گیرد

استاندار هرمزگان گفت: به دولت پیشنهاد داده‌ایم که سرمایه گذاری در خلیج فارس و دریای عمان زیر پوشش بیمه قرار گرفته و دولت مسئولیت زیان این سرمایه‌گذاری‌ها را بپذیرد.

پرورش ماهی در قفس
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، فریدون همتی در نشست کارگروه تخصصی شیلات استان افزود: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و حمایت بیشتر از این حوزه با خرید تضمینی محصولات شیلاتی باید در دستور کار و پیگیری سازمان شیلات ایران قرار گیرد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های حوزه پرورش ماهی در هرمزگان، گفت: علاقه‌مندیم پرورش ماهی در استان با محوریت و مشارکت تعاونی‌های صیادی انجام شود و شیلات استان باید تعاونی‌ها را در این زمینه ساماندهی کند.
استاندار هرمزگان گفت: به دولت پیشنهاد داده‌ایم که سرمایه گذاری در خلیج فارس و دریای عمان زیر پوشش بیمه قرار گرفته و دولت مسئولیت زیان این سرمایه‌گذاری‌ها را بپذیرد که شامل طرح‌های شیلاتی می‌شود و همچنین صندوق ضمانت و سرمایه‌گذاری تعاون نیز می‌تواند کمک خوبی داشته باشد.
همتی افزود: با توجه به ظرفیت‌های صادراتی، ارز آوری و اشتغال حوزه شیلات باید در سیاستگذاری ها، اختصاص ارز دولتی به این حوزه نیز در دستور کار قرار گیرد.
وی گفت: با توجه به تمرکز صورت گرفته در حوزه فعالیت‌های پرورش میگو در هرمزگان، امیدواریم سطح مزارع پرورش میگو در استان تا پایان سال دو برابر شود.
استاندار هرمزگان در ادامه خواستار ساماندهی قایق‌های صیادی در هرمزگان شد و افزود: ۱۰ هزار قایق صیادی فاقد مجوز که در آب‌های استان در حال صیادی هستند که لازم است، با صدور مجوز برای آن‌ها مشخص شود که در چه فصلی صید انجام دهند.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه