سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان خبر داد:

توسعه تعاملات جدید بین شرکت گاز و سازمان نظام مهندسی ساختمان اصفهان

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان ازتوسعه تعاملات جدید بین شرکت گاز و سازمان نظام مهندسی ساختمان اصفهان خبر داد.

شرکت گاز اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سید مصطفی علوی اظهار کرد: مسئولان شرکت گاز استان اصفهان و سازمان نظام مهندسی ساختمان جهت ارائه خدمات بهتر به توافقات جدیدی دست یافتند و در خصوص مسائل فی مابین، توسعه تعاملات و همکاری های دو مجموعه بحث و تبادل نظر شد.

وی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این سلسله نشست ها،گفت: مطابق با دستورالعمل مجموعه مقررات و شرایط استفاده از گاز طبیعی شرکت ملی گاز ایران، از ابتدای شهریور ماه سالجاری نظارت بر اجرای سیستم لوله کشی داخلی تمامی مشترکین عمده صنعتی، کشاورزی و دام و طیور و ... به سازمان نظام مهندسی واگذار خواهد شد.

علوی با اشاره به اهمیت موضوع نظارت بر اجرای سیستم لوله کشی داخلی تمامی مشترکین تصریح کرد: لازم است تا در این حوزه ناظرین گاز واجد شرایط، توسط سازمان نظام مهندسی معرفی گردند تا دوره های آموزشی مورد نیاز، به صورت مرحله ای برای آنها برگزار گردد.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با اعلام آمادگی مجموعه شرکت گاز استان اصفهان برای گسترش هرچه بیشتر همکاری های مشترک در راستای خدمت به مردم افزود: لازم است به منظور بازآموزی و به روز کردن اطلاعات ناظرین گاز و نیز معرفی ناظرین برتر، هر ساله نشست مشترکی با هماهنگی و توافق دو مجموعه، تشکیل گردد.

همچنین رئیس سازمان نظام مهندسی و ساختمان استان اصفهان، نیز با تشکر از زحمات ارزشمند مدیر عامل و سایر مسوولان شرکت گاز استان اصفهان، با اشاره به اهمیت توجه به حفظ جان و ایمنی شهروندان، گفت: خوشبختانه در این خصوص اقدامات خوبی در حوزه نظارت گاز و هماهنگی فی مابین انجام گرفته است.

عسگری، افزود: سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان، همواره به دنبال ارتقای کیفیت خدمات فنی مرتبط با ساختمان بوده و همین امر باعث ایجاد تحول در ساخت و سازها از جمله سیستم های لوله کشی گاز شده است که حتی در روستاهای دورافتاده استان نیز شاهد اینگونه توسعه خدمات فنی و مهندسی هستیم.

به گزارش موج، در این نشست هم اندیشی مقرر گردید؛ شابلون های تهیه شده جهت نصب کنتور به صورت استاندارد و با نظارت مستقیم سازمان نظام مهندسی و توسط مجریان لوله کشی گاز مورد بهره برداری قرار گیرد و کنتور و رگلاتور مشترکین توسط مجریان و با نظارت سازمان نظام مهندسی با رعایت ارتفاع استاندارد نصب گردد و در صورت مشاهده ارتفاع نا مناسب می بایست موضوع  جهت اصلاح سیستم لوله کشی به سازمان نظام مهندسی ارجاع گردد و از نصب کنتور خودداری شود.

همچنین در خصوص تفکیک کنتور، مصوب شد؛ ادارات و مناطق گازرسانی سطح استان، مشترک متقاضی را به سازمان نظام مهندسی ارجاع نمایند و مسایل فنی و حقوقی نظیر اخذ رضایت سایر مالکین ساختمان و....صرفاً توسط سازمان نظام مهندسی تصمیم گیری گردد.

در پایان مقرر شد، با توجه الزامات ایمنی و فنی در خصوص نصب علمک ها مقرر شد؛ امکان تخصیص ۳۰ کنتور جداگانه در مجتمع های مسکونی ۳۰ واحد ی امکان پذیر باشد و برای مجتمع های بالاتر از این تعداد علمک باکنتور ورگلاتور با فشار ۲ psi نصب گردد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه