سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

فراهم کردن زمینه تاسیس شرکت تامین و توسعه زیر ساخت در منطقه ویژه

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس ازفراهم کردن زمینه تاسیس شرکت تامین و توسعه زیر ساخت در منطقه ویژه در راستای جذب سرمایه‌گذار و افزایش و جهش در تولید صنایع مستقر در منطقه، پروژه انتقال پساب تصفیه‌خانه بندرعباس خرید پساب فاضلاب برای تهیه اب صنایع خبر داد.

پساب بندرعباس

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حسن خلج طهرانی مدیر عامل  منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس، گفت: شرکت های زیرمجموعه منطقه ویژه خلیج فارس و صنایع غرب بندرعباس مثل فولادهرمزگان، فولاد کاوه، صبا فولاد، مادکوش و آلومینیوم المهدی و پالایشگاه بندرعباس و شرکتهایی که نیازمند آب هستند  قرار است در قالب یک کنسرسیوم، صندوق تامین توسعه و زیرساخت را تشکیل دهند که وظیفه آن کارهای اولیه برای خرید آب تضمینی از شرکت ژرف کار جم و احداث واحد شیرین سازی آب از پساب بندرعباس و دیگر زیرساخت از جمله برق است.

خلج طهرانی افزود: مشکل ورود پساب فاضلاب بندرعباس به دریا سالیان طولانی یکی از پر چالش‌ترین معضلات شهری این شهرستان بود که بوی نامطبوع آن در اطراف خورهای شهر به ویژه خور گورسوزان و همچنین چهره نازیبایی که به ساحل بندرعباس داده بود باعث نارضایتی شهروندان و یکی از اساسی‌ترین مطالبات آن‌ها در سال‌های متمادی بوده است که منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس امید دارد بتواند این پروژه را با ارائه یک پکیج یک پارچه که شامل توسعه و بازسازی شبکه، ارتقا پمپاژ و بازسازی، ارتقا و ساماندهی تصفیه خانه فعلی، خط انتقال و پمپاژ پساب و شیرین‌سازی این پساب تا حد عمومی مورد درخواست صنایع، به بهره‌برداری برساند و آب مورد نیاز صنایع غرب بندرعباس را تامین کند.

وی با بیان اینکه  افق نیاز آب منطقه ویژه خلیج فارس، در طول روز ٢٢٠ هزار مترمکعب است گفت  انتقال پساب فاضلاب بندرعباس به منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس برای استفاده اب صنایع غرب و پالایشگاه بندرعباس در دستور   منطقه ویژه است که در حال حاضر با پیگیری  مسرانه این مهم در حال رصد است.

خلج طهرانی این اقدام ماندگار در جهت صیانت از محیط زیست و ارتقای زندگی هرمزگان‌نشینان عنوان کرد و افزود: طرح انتقال پساب فاضلاب بندرعباس به منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس برای استفاده صنایع غرب و پالایشگاه بندرعباس نه تنها جنبه‌ اقتصادی که جنبه های اجتماعی و محیط زیستی فراوانی دارد و می‌تواند چالش ورود پساب به دریا را پس از سال ها به اتمام برساند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه