سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

اکبر بهنامجو:

استان اردبیل در حال نزدیکی به وضعیت قرمز؛ ۱۰۰ نفر مبتلا به کرونا در هفته اخیر مراکز درمانی استان بستری شدند

استاندار اردبیل گفت: در حال حاضر آمارهای مربوط به مبتلایان به بیماری ویروسی کرونا نشان دهنده وضعیت هشدار در استان اردبیل است که باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستور کار قرار گیرد.

اکبر بهنامجو

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، اکبر بهنامجو استاندار اردبیل شامگاه امروز در جلسه ستاد مقابله با کرونا در استان اردبیل اظهار داشت: در حال حاضر آمارهای مربوط به مبتلایان به بیماری ویروسی کرونا نشان دهنده وضعیت هشدار در استان اردبیل است که باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستور کار قرار گیرد.

وی از میزان بالای افراد بستری در مراکز درمانی استان خبر داد و افزود: ۱۰۰ نفر مبتلا به بیماری ویروسی کرونا در طول هفته اخیر در مراکز درمانی مناطق مختلف استان اردبیل بستری شدند که کاهش این میزان نیازمند توجه جدی به دستورالعمل‌های بهداشتی است.

بهنامجو با بیان اینکه استان اردبیل در حال نزدیکی به وضعیت قرمز است تصریح کرد: در حال حاضر با شرایط پیش آمده استان اردبیل در حال نزدیکی به وضعیت قرمز است که پیش بینی می‌شود در صورت عدم کاهش این میزان در یک ماه آینده تعداد افراد بستری در مراکز درمانی استان به ۴۰۰ نفر خواهد رسید.

استاندار اردبیل با تاکید بر اینکه کارکنان دولتی باید الگوی مردم باشند بیان کرد: با توجه ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی ازجمله اجباری بودن ماسک و مواد ضدعفونی کننده در مراکز دولتی ازجمله ادارات و بانک‌ها کارکنان دولتی باید در بحث رعایت دستورات بهداشتی الگوی مردم باشند و انتطار می‌رود میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستگاه‌های اجرایی استان اردبیل بالای ۹۰ درصد باشد.

وی با اشاره به برگزاری رزمایش مقابله با کرونا در اردبیل اظهار کرد: در شهرستان اردبیل ۵۰ تیم عملیاتی برای گندزدایی و ضدعفونی فعال شده و در کنار آن ۴ مرحله رزمایش مقابله با کرونا و تغییر سبک زندگی در سطح این شهرستان برگزار خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه