سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

ویژه برنامه‌های شهرداری همدان برای سالگرد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران:

طراحی مسابقه در فضای مجازی تا فضاسازی شهر

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان گفت: شهرداری همدان و این سازمان در سالگرد رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برنامه‌هایی را بر اساس فاصله‌گذاری اجتماعی تدارک دیده‌اند.

امام

به گزارش خبرگزاری موج همدان و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان ، روح‌الله وجدی هویدا،  رئیس سازمان مذکور،  با عرض تسلیت به مناسبت سالگرد رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهدای قیام خونین ۱۵ خرداد اظهار داشت: شهرداری همدان و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری هر سال علاوه بر فضاسازی شهر در این ایام مراسم‌های متعدد و ویژه‌ای را تدارک می‌دید.

وی افزود: با اینحال امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و تاکید مسئولان بهداشت و درمان کشور بر پرهیز از برگزاری اجتماعات و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی بخش عمده‌ای از برنامه‌های شهرداری همدان در گرامیداشت چهاردهم و پانزدهم خرداد به فضاسازی شهر و برنامه‌هایی در فضای مجازی اختصاص یافته است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان با اشاره به این که به احتمال زیاد مراسمی به همت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی روز ۱۴ خرداد در حسینیه امام برگزار می‌شود گفت: شهرداری و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی حضور و مشارکتی پررنگ در این مراسم خواهند داشت.

وجدی هویدا عنوان کرد: در سالگرد عروج ملکوتی امام راحل و قیام ۱۵ خرداد با نصب بیلبوردها و بنرهایی با همکاری سازمان سیما و منظر و شهرداری مناطق فضاسازی شهری مناسبی همگون با این ایام خواهیم داشت.

وی تصریح کرد: مسابقه‌ای با موضوع وصیت‌نامه سیاسی، الهی رهبر کبیر انقلاب اسلامی هم در فضای مجازی برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به این که پلاکارد و پوسترهایی برای نصب در اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها در این ایام طراحی و چاپ شده است خاطرنشان کرد: در این امر هیئت ۱۴ خرداد بسیجیان همدان و سازمان حمل و نقل، و بار و مسافر شهرداری مشارکت دارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه