سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

سرپرست کمیته امداد استان اصفهان اعلام کرد:

برپایی پایگاه های جمع آوری فطریه در اصفهان

سرپرست کمیته امداد استان اصفهان ازبرپایی پایگاه های جمع آوری فطریه در در روز عید سعید در مساجد اصفهان خبر داد.

فطریه

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، کریم زارع بیان داشت: علاوه بر روش های غیرحضوری، پایگاه های فیزیکی جمع آوری زکات فطره و کفارات نیز در مساجد و کلیه محل‌های برگزاری نماز عید فطر در اصفهان برپا خواهد شد.

وی افزود: کمیته امداد اصفهان با فراهم کردن زیرساخت های الکترونیکی و برپایی پایگاه در روز عید سعید فطر آماده جمع آوری فطریه همشهریان اصفهانی است.

دبیر شورای زکات استان اصفهان بابیان اینکه جمع آوری فطریه امسال با توجه به شرایط خاص ناشی از همه گیری ویروس کرونا با تاکید بر روش های پرداخت نوین و غیر حضوری دنبال می شود، گفت: کد دستوری #۵*۰۳۱*۸۸۷۷*، پایگاه اینترنتی emdad.ir و شماره کارت ۶۰۶۳۷۳۷۰۰۰۰۰۲۵۰۹ (ویژه وجوه زکات عام) در اختیار همشهریان عزیز اصفهانی است.

زارع یادآور شد: سادات بزرگوار استان نیز می‌توانند جهت واریز وجوه فطریه علاوه بر پایگاه اینترنتی و کد دستوری اعلام شده از شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۶۳۰۶۴ استفاده کنند.

سرپرست کمیته امداد استان اصفهان تاکید کرد: علاوه بر روش های غیرحضوری، پایگاه های فیزیکی جمع آوری زکات فطره و کفارات نیز در مساجد و کلیه محل‌های برگزاری نماز عید فطر برپا خواهد شد.

زارع با تاکید بر اینکه بر اساس مصوبات شورای زکات استان، راه اندازی پایگاه جمع‌آوری فطریه نیاز به اخذ مجوز از این شورا دارد، یادآور شد: این شورا به ریاست امام‌جمعه و نماینده ولی‌فقیه در استان و با حضور استاندار و سایر مسئولان مرتبط به شکل منظم برگزار می‌شود و دبیرخانه آن نیز در کمیته امداد استان قرار دارد.

 وی ادامه داد: این تصمیم برای جلوگیری از سوء استفاده احتمالی بعضی سودجویان و همچنین نظارت بر حسن هزینه کرد وجوهات شرعی مردم اخذ شده است.

دبیر شورای زکات استان تعداد کل مجوزهای صادرشده برای ایجاد پایگاه و قرار دادن صندوق جمع‌آوری زکات فطریه در سراسر استان اصفهان را ۳۰۰۰ مجوز اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۱۶۰۰ پایگاه توسط کمیته امداد در معابر، مساجد و مراکز نیکوکاری و مابقی توسط موسسات خیریه و دیگر نهادها و سازمان های حمایتی برپا خواهند شد.

زارع درباره نحوه هزینه کرد زکات فطریه و سایر وجوهات، گفت: مبالغ جمع آوری شده در هر منطقه به مددجویان و نیازمندان همان منطقه، در کمترین زمان ممکن پرداخت خواهد شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه