سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

با تلاش کارکنان منطقه ۶ عملیات انتقال گاز صورت گرفت؛

افزایش ضریب اطمینان انتقال گاز جزیره قشم

نخستین تعمیرات خط لوله در سال ۱۳۹۹ با تعمیر خط ۲۰ اینچ سوزا در جزیره قشم طی ۷۲ ساعت با رعایت مسائل ایمنی، بهداشتی و استانداردهای فنی با تلاش کارکنان منطقه ۶ عملیات انتقال گاز به پایان رسید.

منطقه6

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، علیرضا عربلو، مدیر منطقه ۶ عملیات انتقال گاز، در این رابطه گفت: تعمیرات خط لوله ۲۰ اینچ سوزا که بر اساس نتایج پیگرانی هوشمند در سال گذشته بود، پس از ۷۲ ساعت کار شبانه روزی در اردیبهشت ماه با رعایت مسایل ایمنی، بهداشتی و استانداردهای فنی با موفقیت به پایان رسید.

عربلو با اشاره به اینکه خط لوله ۲۰ اینچ سوزا در سال ۱۳۹۲ به طول ۳۲ کیلومتر با هدف انتقال گاز به صنایع و نیروگاه های مستقر در جزیره قشم به بهره برداری رسیده است، گفت: با هدف افزایش ضریب اطمینان انتقال گاز،  این تعمیرات در سه تیم عملیاتی و ۱۵ جبهه کاری (۱۵ نقطه دارای عیب) برنامه ریزی شده بود، که با تلاش شبانه روزی مجموعه عملیات خطوط لوله منطقه در بازه زمانی کمتر از زمان پیش بینی شده به اتمام رسید و تزریق گاز به صنایع و نیروگاه های واقع در جزیره قشم که اصلی ترین مصرف کنندگان این خط هستند، انجام شد.

علیرضا عربلو ادامه داد: این عملیات در چارچوب اجرای برنامه های نت سال ۹۹ بود، که در سال جاری می توان به عملیات و تعمیرات متعدد دیگر از جمله پیگرانی های خطوط، تعمیرات خط ۲۲ اینچ، خط ۲۰ اینچ گلگهر، خط ۱۲ اینچ قشم/بندرعباس، برخی نقاط تعمیراتی خط ۲۴ اینچ، هات تپ ها در برنامه ها اشاره کرد.

عربلو در پایان از زحمات کارکنان معاونت عملیات خطوط لوله، واحدهای شیرهای خودکار، امور بازرسی فنی، معاونت مهندسی و خدمات فنی، دیسپچینگ، امورHSE، خدمات  اجتماعی و رفاهی و روابط عمومی که در وضعیت بحرانی و بسیار سخت کرونایی، با تعهد و مسئولیت پذیری ضمن مشارکت در عملیات در تاب آوری شبکه انتقال گاز تلاش می کنند، تقدیر و تشکر کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه