سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

بوستان شهر فردیس بهسازی می شود

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری فردیس گفت: بهسازی ۱۰ بوستان در دستور کار حوزه خدمات شهری شهرداری فردیس قرار گرفت.

حشمت عزیزی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج البرز، حشمت عزیزی در جلسه کمیسیون عمران، شهرسازی و خدمات شهری شورای اسلامی شهر فردیس که روز گذشته برگزار شد با اشاره به اینکه هر هفته یک محله در هر منطقه در نظر گرفته و اقدامات خدمات شهری به طور جهادی در آن انجام می شود، اظهار کرد: تعمیر مخازن پسماند، پاکسازی جداره ها، رفت و روب و غیره از جمله این اقدامات است.

وی در ادامه با بیان اینکه این اقدام به طور هفتگی انجام می شود، اضافه کرد: مدیران مناطق شهرداری فردیس هر هفته در این آیین حضور دارند.

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری فردیس با اشاره به اینکه ۱۰ پارک در فردیس برای بهسازی و بازسازی در نظر گرفته شده است، تاکید کرد: تجهیزات و ابنیه این پارک ها فرسوده شده که باید اقدامات لازم در راستای بازسازی و بهسازی آنها صورت پذیرد.

وی با بیان اینکه مطالعات احداث یک بوستان همجوار رودخانه در محدوده شهرک وحدت در حال انجام است، بیان کرد: توسعه سرانه های فضای سبز به طور ویژه در دستور کار مدیریت شهری فردیس است

عزیزی با اشاره به وجود سوله ای فرسوده و متروکه در بلوار امام رضا(ع) فردیس، بیان کرد: در صدد هستیم طرحی در راستای ایجاد گلخانه در این سوله اجرا کنیم.

وی از برنامه ریزی در راستای راه اندازی نمایشگاه گل و گیاه در پارک تندرستی فردیس خبرداد و بیان کرد: همچنین درصدد هستیم به زودی عملیات احداث پارک بانوان را در پارک تندرستی فردیس آغاز کنیم؛ برای آغاز این عملیات اعتباری حدودا یک میلیارد تومانی در نظر گرفته ایم.

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری فردیس در بخش دیگری با اشاره به اینکه بازار های روز مربوط به فردیس در عملیات انتزاع به شهرداری فردیس تحویل داده شدند، خاطرنشان کرد: در نظر داریم هرچه سریعتر عملیات بهسازی و بازارسازی این بازار های روز را انجام دهیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه