سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

استاندار کرمانشاه خبر داد:

مشارکت گسترده نهادهای انقلابی در رزمایش مواسات و ‌همدلی

هوشنگ بازوند گفت: تسهیلات حمایتی نهادهای انقلابی و‌ مردمی باهدف رفع همپوشانی و ایجاد هم‌افزایی برای کمک به نیازمندان ساماندهی می‌شود.

استاندار کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، استاندار کرمانشاه  در اولین جلسه شورای استانی همکاری نهادهای انقلابی، حمایتی، عمومی و سازمان‌های مردم‌نهاد با دولت در پویش همدلی اظهار داشت: با دعوت از خیرین در جهت حمایت از اقشار نیازمند پویایی مناسبی در پویش همدلی شکل‌گرفته و در ایام ماه مبارک رمضان استمرار خواهد شد.

بازوند به مصوبه شورای عالی رفاه و‌ تأمین اجتماعی کشور مبنی بر تشکیل ستاد استانی جهت ایجاد هم‌افزایی نهادهای انقلابی، حمایتی و مردمی برای خدمت‌رسانی به محرومان اشاره کرد و گفت: ساماندهی تسهیلات حمایتی برای اقشار آسیب‌دیده از بیماری کرونا در اولویت قرار دارد و بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری این رزمایش به‌صورت گسترده آغازشده است.

استاندار کرمانشاه تجمیع و طبقه‌بندی اطلاعات نیازمندان را جهت کمک و‌ مساعدت مؤثر به خانوارها ضروری دانست و بیان داشت: تهیه بسته‌های معیشتی، مساعدت‌های مالی و لوازم ضروری ازجمله گوشی‌های هوشمند و تبلت برای دانش آموزان نیازمند در دستور کار نهادهای انقلابی و مردمی استان قرار دارد.

بازوند در ادامه این جلسه گزارش کمک‌های انجام‌شده بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، هلال‌احمر، کمیته امداد و‌ سپاه را ارزیابی و‌ بر لزوم تسریع در ساماندهی کمک‌های صورت گرفته تأکید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه