سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم:

۸۴ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته از بیمارستان‌های کرونایی قم ترخیص شدند

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی استان قم گقت: ۸۴ تن طی ۲۴ ساعت گذشته مرخص شدند که ۳۸ تن از آن‌ها در شیفت صبح مراکز درمانی بوده است.

علی ابرازه

به گزارش خبرگزاری موج قم، علی ابرازه اظهار کرد: تا ساعت ۱۴ امروز دوشنبه چهارم فروردین‌ماه، ۵۲۷ بیمار در مراکز درمانی قم به دلیل مشکلات حاد تنفسی و بیماری کرونا بستری هستند.

گزارش پیشتر دانشگاه علوم پزشکی قم حاکی است: از میان بیش از ۳۰۸ هزار نفر قمی که در سامانه خود اظهاری سلامت نام نویسی کرده‌اند، ۳۵ هزار نفر در مرحله بررسی و پیگیری قرار دارند.

همچنین تا ساعت ۲۱ سوم فروردین ۳۰۸ هزار و ۴۱۷ تن از مردم این استان در سامانه خود اظهاری سلامت به نشانی salamat.gov.ir ثبت نام کردند که از بین افراد ثبت نام شده در مجموع ۳۵ هزار و ۳۶۵ تن نیازمند پیگیری بودند.

 

بیشتر بخوانید:

آزمایش تشخیص کرونا با چند کلیک

ربات تلگرامی نمایش پراکندگی مناطق پر خطر ویروس کرونا توسط خبرگزاری موج منتشر شد

 

بر اساس گزارش، هشت هزار و ۵۱ تن از این افراد نیازمند پیگیری فوری هستند.

از سوی دیگر، از ابتدای شیوع ویروس کرونا در این استان حدود ۴۰ پزشک و ۱۳۰ پرستار قمی حین خدمت به بیماران به این ویروس مبتلا شدند.

از میان این پزشکان ۱۵ تن در مراکز درمانی بستری شده اند و در حال حاضر نیز یکی از پزشکان قمی در ICU به سر می برد.

همچنین ۱۳۰ تن از پرستاران استان از ابتدا به ویروس کرونا مبتلا شده اند که سه تن از آنها در حال حاضر در مراکز درمانی بستری هستند.

دو تن از پرسنل بیمارستان‌های قم نیز در راه خدمت به مبتلایان به بیماری کرونا،‌ به مقام شهادت رسیدند، حاج احمد سلیم‌آبادی دوست، مسئول نقلیه بیمارستان کامکار قم و خانم طاهره اسماعیلی، پرسنل بیمارستان شهید بهشتی قم، در راه سلامت و دفاع از جان هموطنان در مقابل ویروس کرونا به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه