عبدالحمید سعدینی خبر داد؛

آماده باش ستاد مدیریت بحران هرمزگان

سرپرست مدیریت بحران استانداری هرمزگان از آماده باش کامل استان برای مقابله با مخاطرات احتمالی سیل و بارش های پیش رو در روزهای دوم و سوم فروردین خبر داد.

مدیریت بحران

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، عبدالحمید سعدینی سرپرست مدیریت بحران استانداری هرمزگان، گفت: تمامی فرمانداران، دستگاه های اجرایی و امدادی استان به منظور مقابله با هر گونه حادثه احتمالی بر اثر بارندگی های پیش رو در آماده باش کامل هستند.

سرپرست مدیریت بحران استانداری هرمزگان، افزود: با توجه به تقویت فعالیت سامانه بارشی در استان هرمزگان طی روزهای شنبه و یکشنبه،  هفته پیش رو و احتمال آبگرفتگی معابر عمومی، سیلابی شدن مسیل ها و طغیان رودخانه های فصلی با توجه به حجم قابل ملاحظه بارش و رواناب های استان های همجوار،به هم استانی های عزیز توصیه می شود از قرار گیری در حریم و مجاورت رودخانه های فصلی خودداری کنند.

وی اضافه کرد: در زمان بارندگی ها به دلیل احتمال جاری شدن سیلاب باید از نزدیک شدن به رودخانه ها و رانندگی در مسیرهای پرخطر پرهیز شود.

سعدینی با بیان اینکه  با ورود سامان بارشی پیش رو به استان انتظار رعد و برق و صاعقه وجود دارد، افزود: بنابراین از مردم می خواهیم  از رفتن به ارتفاعات و مناطق ناایمن پرهیز کنند.

سرپرست مدیریت بحران استانداری هرمزگان، اضافه کرد: طبق هشدار دریایی اداره کل هواشناسی استان، طی روزهای ابتدایی هفته شنبه ۲ فروردین تا سه شنبه ۵ فروردین دریا مواج خواهد بود.

وی  خاطرنشان کرد: طبق گزارش هواشناسی استان با تاثیر سامانه ی ناپایدار، از روز شنبه تا ظهر یکشنبه در مناطق دریایی، وزش بادهای جنوب شرقی  پیش بینی می شود و دریا متلاطم خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه