سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد

استاندار کردستان خبر داد:

تخصیص یارانه ویژه به واحدهای تولیدی مواد ضدعفونی و بیمارستانی

استاندار کردستان از تخصیص یارانه ویژه سرمایه در گردش مورد نیاز واحدهای تولیدی لوازم مقابله با ویروس کرونا در این استان خبر داد.

بازدید استاندار کردستان از واحدهای تولیدی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، بهمن مرادنیا پیش از ظهر امروز دوشنبه در بازدید از واحدهای تولیدی مواد ضدعفونی و لباس ایزولە بیمارستانی اظهار داشت: در چند روز گذشته در استان مشکل تامین مواد ضد عفونی کننده وجود داشت اما با پیگیری‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت، صاحبان چند واحد خط تولید خود را تغییر دادند و هم اکنون مشغول تولید مواد ضد عفونی کننده هستند.

وی افزود: در دو روز گذشته این اقلام میان داروخانه‌ها توزیع شده و امروز و فردا هم با نظارت دانشگاه علوم پزشکی مواد ضد عفونی بیشتری در سطح استان توزیع می‌شود.

مرادنیا با بیان اینکه بیشتر استان‌های کشور درگیر بیماری ویروس کرونا هستند، اضافه کرد: هماهنگی  با چند استان برای تهیە الکل صورت گرفتە و در روزهای آیندە توزیع ضد عفونی کنندە ها در سطح استان افزایش می‌یابد.

استاندار کردستان بر ضرورت حمایت از واحدهای تولید کننده مواد شوینده و ضد عفونی کننده تاکید کرد و گفت: از منابع استانی یارانه سود تسهیلات به این واحدها پرداخت می شود و تلاش می کنیم تامین سرمایه در گردش این واحدها را تامین کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه