سرخط خبرها
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

استاندار اصفهان:

همکاری مردم در کنترل بیماری کرونا بسیار ضروری است

استاندار اصفهان گفت: مشارکت و همکاری مردم در کنترل و مهار بیماری کرونا بسیار ضروری است.

عباس رضایی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، عباس رضایی در ویژه برنامه "چهارباغ" ضمن تبریک میلاد حضرت امیرالمومنین علی (ع) مشارکت مردم در کنترل و مهار بیماری کرونا را بسیار ضروری دانست و گفت: مقابله با بیماری کرونا یک موضوع فراگیر است و باید آحاد جامعه در این امر مشارکت و همکاری جدی داشته باشند.

وی از مردم خواست: در این ایام در خانه بمانند و به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند و از تردد و ازدحام شهروندان در اماکن عمومی و خیابان ها و فضاهای بیرون از منزل انتقاد کرد.

رضایی در خصوص تجهیز برخی از ورزشگاه‌های اصفهان گفت: این موضوع دستورالعمل وزارت بهداشت بود به خاطر قرنطینه افراد و به هیچ عنوان جایگاه درمانی ندارد.

مدیر ارشد استان تصریح کرد: افرادی که در بیمارستان‌ها بستری هستند و بهبود می‌یابند، پس از ترخیص از بیمارستان به این قرنطینه‌ها منتقل می‌شوند تا بهبودی کامل آنها حاصل شود.

وی تخصیص تخت‌های این نقاهتگاه‌ ها به افراد غیر از استان اصفهان را رد کرد و گفت: قرار نیست افرادی از استانهای دیگر به این مراکز نقاهتگاهی منتقل شوند.

استاندار اصفهان ضمن تقدیر از خدمات بی شائبه جامعه پزشکی و پرستاری اظهار داشت: حفظ سلامت مردم امری بسیار جدی و لازم است و ما مدافع و خادم سلامت مردم هستیم.

عباس رضایی حفظ آرامش و جلوگیری از ایجاد نگرانی در جامعه را مورد تاکید قرار داد و گفت: حفظ آرامش و جلوگیری از شایعات فقط با اطلاع‌رسانی صحیح و افزایش آگاهی جامعه ممکن می شود.

وی آموزش‌هایی که در رسانه‌ها و فضای مجازی انجام می‌شود را ارزشمند دانست و گفت: متاسفانه در کنار این مطالب ارزشمند شاهد برخی سیاه نمایی‌ها و پررنگ کردن نگرانی‌ها از سوی بدخواهان و برخی از شبکه‌های مجازی هستیم که با این موارد باید برخورد جدی صورت گیرد.

استاندار اصفهان در خصوص تولید و توزیع لوازم بهداشتی از قبیل ماسک و مواد ضدعفونی کننده نیز گفت: در حال حاضر تولید این لوازم را در استان افزایش داده‌ایم و در روزهای آینده هیچ مشکلی نخواهیم داشت و از دستگاه‌های قضایی و نظارتی استان خواسته شد تا با متخلفان و سودجویانی که سلامت مردم را به مخاطره می اندازند به شکل قانونی و قاطع برخورد کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه