شهردار چالوس خبر داد:

کمک ۴۰ میلیون تومانی شهرداری به بیمارستان های چالوس

شهردار چالوس گفت: با توجه به ضرورت ارتقای سلامت پرستاران و پزشکان در برابر مقابله با بیماری کرونا مبلغ ۴۰ میلیون تومان از سوی شهرداری و شورای اسلامی شهر چالوس به بیمارستانهای شهر چالوس کمک شد.

جعفر ردایی

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، جعفر ردایی اظهار داشت: تمامی تاکسی های شهر چالوس با همکاری انجمن مردم نهاد رشد در ایستگاه شماره ۲ آتش نشانی چالوس و تاکسی تلفنی ها و تاکسی های برون شهری در مقابل اداره ورزش و جوانان  ضدعفونی شدند.

وی ادامه داد: تمامی سطح شهر چالوس به ضورت مستمر با ۳ دستگاه خودرو ضد عفونی می شوند و ضد عفونی اماکن عمومی و بانک ها هم توسط شهرداری انجام می شود.

شهردار چالوس تصریح کرد: جمعه بازار چالوس تا اطلاع ثانوی تعطیل شد و در جهت ارتقای سلامت شهروندان تمامی کوچه ها و خیابان ها هم ضدعفونی می شوند.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه