سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

در سطح استان اردبیل:

۱۶۸بیمار مشکوک به ویروس کرونا در بیمارستان های بستری شدند

استاندار اردبیل از بستری ۱۶۸ بیمار مشکوک به ویروس کرونا در بیمارستان های اردبیل،پارس آباد،مشکین شهر و گرمی خبرداد.

نیروهای خستگی ناپذیر اورژانس

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، اکبربهنامجو استاندار اردبیل از آخرین وضعیت ویروس کرونا در سطح استان اردبیل خبرداد و گفت: از ابتدای مشاهده ویروس کرونا در استان تاکنون  ۱۶۸ بیمار مشکوک در بیمارستان‌های شهرهای اردبیل، پارس‌آباد، مشگین‌شهر و گرمی بستری و از این تعداد ۴۸ نفر پس از بهبودی مرخص شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه رشد کرونا تا ۱۲ روز آینده در کشور روند صعودی خواهد داشت، افزود: در استان اردبیل سرعت این صعود نسبت به سایر استان‌ها ملایم است و می‌توان با همکاری مردم و مسوولان با این ویروس مقابله کرد.

روند کاهش شیوع ویروس کرونا حدود چهار ماه طول می‌کشد

استاندار اردبیل بیان کرد: با توجه به شدت شیوع کرونا در استان گیلان و مراجعه بیماران آستارا  و تالش به اردبیل بر اساس تفاهم با این استان اقدامات مداوا در خروجی آستارا انجام می‌شود .

وی افزود: پزشکان استان با هدف همدردی و جلوگیری از ورود  افراد دارای کرونا به استان در شهرستان آستارا مستقر و اقدامات مداوا را انجام می‌دهند.

 استاندار اردبیل تشریح کرد: روند کاهش شیوع ویروس کرونا حدود چهار ماه طول می‌کشد و طی این مسیر سخت با همکاری مردم و مسوولان میسر خواهد شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه