رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد:

تایید ۲۵ بیمار کرونایی در مازندران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: تا ساعت ۲۱ امروز ۹ اسفند ۱۳۹۸ تعداد ۳۰۰ نفر بر اثر ابتلا به کرونا ویروس در بیمارستانهای استان بستری هستند که بیماری ۲۵ نفر تایید شده است.

کرونا

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، سید عباس موسوی در گفتگو با خبرنگاران آخرین وضعیت بیماران کرونایی در استان مازندران را شرح داد و اظهار داشت: با توجه به بررسی های و آزمایش های انجام شده از ۳۰۰ بیمار مشکوک به کرونا ویرورس تعداد ۳۰ نفر نیز از بیمارستان های استان مرخص شدند.

وی ادامه داد:  مدارس استان تا سه روز آینده و مراکز دانشگاهی تا پایان هفته تعطیل است و از فردا طرح مراقبت فعال بیماران مشکوک به کرونایی شناسایی شده تشدید می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان داشت: از فردا توزیع ماسک و اقلام پزشکی به صورت منظم تری در استان مازندران انجام می شود و کمبود ها بر طرف می گردد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه