سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

سرهنگ محمد رستمی خبرداد؛

دستگیری قاتل فراری در میناب

فرمانده انتظامی شهرستان میناب از دستگیری قاتل فراری پس از ۱۸ روز در این شهرستان خبر داد.

قاتل

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سرهنگ محمدرستمی در تشریح این خبرگفت: در ۱۹ دیماه سال جاری در پی اختلافات ملکی دو خانواده در یکی از روستاهای شهرستان میناب که منجر به درگیری شده و یکی از طرفین درگیری با استفاده از سلاح کلاش اقدام به تیراندازی و جوان ۳۵ ساله ای را به قتل رسانده وبه نقطه نامعلومی متواری شده بود ، پیگیری موضوع بصورت ویژه در دستور کار ماموران دایره جنایی پلیس آگاهی شهرستان میناب قرارگرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان میناب افزود: با اقدامات فنی اطلاعاتی و تحقیقات و تلاش های شبانه روزی مشخص شد متهم قاتل در یکی از مناطق کوهستانی صعب العبور بخش سندرک مخفی شده که با اقدامات فنی محل دقیق اختفای متهم شناسایی شد.

این مسئول انتظامی در خصوص دستگیری قاتل فراری در میناب خاطرنشان کرد: ماموران با هماهنگی قضائی به محل اعزام که با محاصره محل متهم عرصه را بر خود تنگ دیده و با تحویل یک قبضه سلاح جنگی کلاش و مهمات مربوطه خود را تسلیم کرد.

سرهنگ رستمی اظهار داشت: متهم در تحقیقات و بازجوئی های تخصصی وتکمیلی لب به اعتراف گشوده و ضمن اقرار و اعتراف به قتل ، انگیزه خود را از این عمل مجرمانه اختلافات خانوادگی و ملکی عنوان کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان میناب خاطر نشان کرد: اطلاع و آگاهی از قوانین مجازات اسلامی در خصوص حمل سلاح گرم و سرد نقش تعیین کننده ای در کاهش جرائم در این خصوص داردچراکه فردی که اسلحه به همراه دارد در یک درگیری ساده کنترل خود را از دست داده با استفاده از سلاح عواقب جبران ناپذیری برای خود و دیگران رقم می زند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه