سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

در راستای شناسایی مسیر هدایت آب محوطه شهیدرجایی به سمت خور؛

ضرب العجل فرماندار بندرعباس به ادارات آب منطقه ای هرمزگان و بنادر

فرماندار بندرعباس به ادارات بنادر و دریانوردی و آب منطقه ای هرمزگان نسبت به شناسایی مسیر هدایت آب محوطه شهیدرجایی به سمت خور تاکید کرد.

خور تیاب

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، عزیزاله کناری فرماندار بندرعباس در جلسه رفع مشکل آبگرفتگی روستای تیاب خونسرخ اظهار کرد: اداره کل بنادر و آب منطقه ای نقشه برداری و بررسی میدانی لازم برای شناسایی مسیر هدایت آب از محوطه داخل شهرک مسکونی شهید رجایی به سمت خور غرب شهرک را تا روز دوشنبه هفته جاری انجام دهند و بلافاصله نسبت به اجرای کانال مربوطه اقدام کنند تا در بارندگی بعدی شاهد تهدید منازل روستای تیاب خونسرخ از محل خروج آب از این شهرک نباشیم.

وی افزود: اداره بندر و آب منطقه ای نقشه برداری و مطالعه لازم برای شناسایی میزان آب در منطقه مزبور و نحوه انتقال آن شامل، انتقال داخل محوطه شهرک شهید رجایی به سمت غرب شهرک را در کوتاهترین زمان ممکن انجام دهند به گونه ای که خروجی آب از داخل شهرک به سمت تیاب به صفر برسد.

فرماندار بندرعباس  در ادامه گفت: بنادر و آب منطقه ای همچنین از سمت شرق شهرک به سمت سه راهی و ترانز تا انتهای دیوار منطقه ویژه مطالعه داشته باشند که آب از کجا وارد می شود، آیا آب سطحی است یا از سمت بندر شهید رجایی می آید و چه راهی برای مسدود کردن آن وجود دارد.

کناری بیان داشت: اداره بندر نسبت به انجام کانال کشی محوطه خود و هدایت کل آب های شهرک به سمت خور شرق شهرک اقدام کند به گونه ای که خروجی آب به سمت تیاب به صفر برسد.

وی در پایان تصریح کرد: دهیاری از محل اعتبارات خود با مشارکت خیرین محل و کمک بنیاد مسکن نسبت به مخلوط ریزی کوچه ها اقدام کنند و بخشدار مرکزی نیز پیگیری و نظارت لازم را داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه