سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان:

عدم توازن در تولید، فولاد سازان را دچار مشکل کرده است

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت:عدم توازن در زنجیره تولید، فولاد سازان کشور را دچار مشکل کرده است.

منصور یزدی زاده

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، منصور یزدی زاده در همایش و نمایشگاه چشم‌انداز صنعت فولاد و سنگ‌آهن ایران با بیان این که در توسعه صنعت فولاد کشور زنجیره تولید فولاد به هم خورده است، گفت: ذوب آهن اصفهان تنها مصرف کننده سنگ آهن دانه بندی در کشور است و این شرکت، تنها فولادساز کشور است که از انرژی بدون یارانه استفاده می کند و یارانه هم می پردازد.

وی حیات و زنده ماندن معادن کشور را در گرو فعالیت های ذوب آهن دانست و افزود: اگر ذوب آهن بخواهد توسعه پیدا کند ،زغال سنگی ها باید در کنار ذوب آهن اصفهان باشند.

منصور یزدی زاده با یادآوری این نکته که به دلیل واگذاری های انجام شده ، سنگ آهن از ذوب آهن جدا شد، تاکید کرد: ابتدای شکل گیری ذوب آهن ،معادن کشور به عنوان زنجیره کامل دیده شد اما پس از واگذاری ها این توازن به هم خورد و این امر باعث مشکلاتی در تولید فولاد کشور شده است.

وی صادرات بیلت و شمش را نسبت به صادرات سنگ آهن با ده درصد ارزش افزوده بیشتر عنوان کرد و اظهار داشت: معادن را به ذوب آهن نمی دهند چون برای معادن اقتصادی نیست.

مدیرعامل شرکت ذوب آهن از سهم ده درصدی ذوب آهن در تولید فولاد خبر داد و خاطر نشان کرد: سود واحدهای معدنی و بازدهی سرمایه این واحدها باید با فولادی ها مقایسه شود.

شایان ذکر است؛ در نمایشگاه جنبی  همایشو نمایشگاه چشم‌انداز صنعت فولاد و سنگ‌آهن ایران مهمترین دستاوردهای شرکت ذوب‌آهن اصفهان به نمایش گذاشته شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه