سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

رئیس شورای اسلامی شهر قم:

آرامستان جدید قم رایگان از اموات استقبال می‌کند

رئیس شورای اسلامی شهر از دفن رایگان اموات به مدت دوماه در آرامستان جدید قم خبرداد.

عبدالله جلالی

به گزارش خبرگزاری موج قم، عبدالله جلالی ظهر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان قم که در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، لزوم توسعه فضای سبز قم را مدنظر قرار داده و اظهار کرد: ضلع جنوبی قم در این راستا مورد بررسی قرار گرفته و اقدامات موثری در این منطقه درحال انجام است.

وی ادامه داد: شهرداری قم موظف به خریداری پساب فاضلاب از تصفیه خانه در بالادست شهر برای فضای سبز است، پساب خروجی از تصفیه خانه از استانداردهای لازم برخوردار است و خریداری این پساب برای فضای سبز می‌تواند که به نفع شهر قم باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر قم افزود: چند سال پیش، شورای برنامه ریزی و توسعه استان مصوب کرد که آرامستانی در جنوب شهر قم احداث شود و تمام زیرساخت‌ها برای این کار آماده شد، احداث این آرامستان مطالبه مردم پردیسان و منطقه چهار بود و پیگیری‌هایی با دادستانی و سازمان بازرسی برای بهره برداری از این آرامستان داشتیم و مصوبه شورای اسلامی شهر قم، شروع دفن در آرامستان جدید شهر است.

جلالی بهره برداری از آرامستان جدید شهر قم را برای مدیریت حمل و نقل در این شهر ضروری دانست و تصریح کرد: پنج میلیارد تومان برای احداث زیرساخت، جدول، فضای سبز و ساختمان در این آرامستان صرف شده است و آرامستان پاسخگوی نیاز مردم مناطق پیرامون خود است و تا دو ماه دفن در آرامستان جدید شهر قم رایگان خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه