سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد؛

صنایع و وسایل نقلیه علت‌های اصلی آلودگی هوای استان یزد است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد گفت: منابع انسانی شامل فعالیت برخی صنایع و همچنین وسایل نقلیه را باید از علت‌های اصلی آلودگی هوای استان یزد بدانیم که برای حل معضل به همکاری و همراهی همه بخش‌ها و مردم نیاز است.

محیط زیست

به گزارش خبرگزاری موج یزد،  نیره پورملائی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد گفت: در آلودگی هوا چند عامل مهم به خصوص منابع طبیعی و انسانی موثر هستند، برای کاهش آنها باید همه مردم و مسوولان همکاری کنند.

وی افزود: منابع انسانی شامل فعالیت برخی صنایع و همچنین وسایل نقلیه را باید از علت‌های اصلی آلودگی هوای استان یزد بدانیم که برای حل معضل به همکاری و همراهی همه بخش‌ها و مردم نیاز است.

وی ادامه داد: انجام فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی در کنار اقدام‌های قانونی و نظارتی که مستمرا در سطح استان پیگیری می‌شود جزو برنامه‌های همیشگی و محوری این اداره کل است که صورت می‌گیرد.

این مسوول اظهارداشت: برای فرهنگ‌سازی حفظ محیط زیست همواره برنامه‌های آموزشی از طریق رسانه‌های گروهی انجام می‌گیرد و این رویه همچنان با قوت تداوم دارد.

پورملائی  تاکید کرد: همکاری تمام دستگاه‌ها و اعضای کارگروه کاهش آلودگی هوای استان با این اداره‌کل خوب است و برنامه‌ها برای حفظ محیط زیست با دقت پیگیری و اجرا می‌شود.  

وجود عرصه های بیابانی ، بارندگی کم، وجود بیش از ۲۰ کانون فرسایش بادی ، تردد روزانه بیش از ۴۰۰ هزار دستگاه خودرو ، وجود همین تعداد موتورسیکلت در استان، استقرار ۸۰ درصد و احدهای تولیدی و جمعیت در دشت یزد - اردکان ، افزایش فعالیت های معدنی و قرار داشتن استان در کریدور شرق - غرب و شمال-  جنوب و نفوذ بادهای ۱۲۰ روز سیستان  و ... را می توان از جمله عوامل آلودگی هوای استان یزد برشمرد. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه