سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

رئیس کل دادگستری مازندران خبر داد:

آغاز فعالیت شعب ویژه رسیدگی به جرائم انتخاباتی در مازندران

رئیس کل دادگستری مازندران گفت: شعب ویژه رسیدگی به جرائم انتخاباتی در دستگاه قضایی مرکز مازندران و شهرستان ها تعیین و فعالیت خود را آغاز کردند.

اکبری1

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، حجت الاسلام محد صادق اکبری اظهار داشت: برخورد قانونی همراه با سرعت و دقت با متخلفان و مجرمان احتمالی انتخابات، در دستورکار دادستان‌های سراسر مازندران خواهد بود.

وی ادامه داد : براساس قانون، دستگاه قضایی مکلف است به پرونده‌های مرتبط با تخلفات و جرائم انتخاباتی به صورت فوق العاده و خارج از نوبت رسیدگی کند.

صادقی با بیان اینکه شعب ویژه و خاص در حوزه‌های قضایی استان معین شد گفت: فهرست این شعب به حوزه‌های دریافت رای و فرمانداری‌ها ابلاغ خواهد شد.

رئیس ستاد پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی استان مازندران با اشاره به عناوین جرائم و تخلفات انتخاباتی افزود: خرید و فروش رای در قالب توزیع اقلام و کمک‌های نقدی و غیرنقدی به اشخاص و افراد، تهدید و تطمیع در امر انتخابات، رای دادن با شناسنامه جعلی یا شناسنامه فرد دیگر، رای دادن بیش از یک بار و توصیه به نوشتن نام افراد، ازجمله مصادیق این جرائم محسوب می‌شود.

اکبری افزود: اخلال در امر انتخابات، کم و زیاد کردن آرا و تقلب در شمارش آرا، تقلب در اوراق تعرفه، جابجایی یا معدوم کردن اوراق انتخاباتی بدون مجوز و ایجاد رعب و وحشت در هنگام برگزاری انتخابات از دیگر جرائم و تخلفات انتخاباتی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه