سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

موسی دادی زاده:

وسعت خرابی مدارس هرمزگان به حدی است که اعتبارات استانی کفاف نوسازی آن را نمی دهد

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان هرمزگان گفت: وسعت خرابی ها در برخی مدارس استان هرمزگان به حدی است که اعتبارات استانی پاسخگوی نوسازی آن ها نیست.

موسی دادی زاده

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، موسی دادی زاده مدیرکل آموزش‌وپرورش استان هرمزگان، صبح امروز در آئین تکریم و معارفه سید فخرالدین هاشمی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان، گفت: وسعت خرابی‌ها در برخی مدارس استان هرمزگان به حدی است که اعتبارات استانی کفاف نوسازی آن را نمی دهد.

وی با بیان اینکه برای تأمین تجهیزات مدارس خیرساز با مشکل مواجه ایم، تصریح کرد: به دلیل عدم وجود ردیف اعتبارات در بودجه با مشکل در تجهیز و انشعابات آب و برق مدارس خیر ساز مواجه ایم، امیدوارم برای تجهیز چنین مدارسی چاره‌ای درست اندیشیده شود.

دادی زاده با اشاره به اینکه نباید مجبور شویم از رایانه، صندلی و دستگاه کپی مدارس دولتی بزنیم و به تجهیز مدارس دیگر بپردازیم، خاطرنشان کرد: از زمان حضور احمدی در نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان خدمات شایسته‌ای انجام‌شده و ۱۰۰ مدرسه خیرساز شروع به ساخت کرده است.

وی با بیان اینکه سید فخرالدین هاشمی، از نیروهای خدوم آموزش‌وپرورش است که به‌خوبی شرایط و چارچوب کار کردن در این دستگاه را درک می‌کند، اظهار کرد: امیدوارم شاهد هماهنگی مناسبی بین نوسازی مدارس و آموزش‌وپرورش در هرمزگان به وجود آید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه