وزیر آموزش و پرورش در مازندران:

۳۰ درصد مدارس کشور تخریبی هستند

وزیر آموزش و پرورش گفت: ۳۰ درصد مدارس کشور تخریبی بوده که نیازمند بازسازی و مقاوم سازی هستند.

محسن حاجی میرزایی ،  وزیر آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، محسن حاجی میرزایی در حاشیه سفر به شهرستان چالوس اظهار داشت: از مجم ۳۰ درد مداری تخریبی ، ۱۲ درصد نیزمند بازسازی و ۱۸ درصد نیازمند مقاوم سازی و وج ویژه هستند.

وی ادامه داد: در سفر به استان مازندران ۱۱ پروژه به بهره برداری می رسد که از این تعداد ۲۰۰۰ متر مربع به فضاهای آموزش استان مازندران اضافه می شود.

حاجی میرزایی بیان داشت: پروژه هایی که امروز در سفر به استان مازندران به بهره برداری می رسد با اعتبار ۱۶ ملیارد تومان از محل اعتبارات دولتی ، بنیاد برکت و خیرین بوده است که بخشی مقاوم سازی و بخشی تاسیس بوده است.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: برای بازسازی و مقاوم سازی مدارس تخریبی کشور نیازمند به اعتبارات جدید و نگاه ویژه خیرین  بنگاههای اقتصادیو بزرگ کشور هستیم  زیرا هزینه در آموزش و پرورش در الویت قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه