مهدی ستوده مطرح کرد؛

وجود ۱۷۷ بقعه متبرکه و امام زاده در استان اردبیل

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: ۱۷۷ بقعه متبرکه و امام زاده در سطح استان اردبیل وجود دارد.

مهدی ستوده

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، حجت السلام مهدی ستوده ، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل امروز در نشست خبری هفته وقف در امام زاده سید صدرالدین بن موسی الکاظم (ع) اردبیل با اعلام این خبر گفت: ۱۷۷ بقعه متبرکه و امام زاده در سطح استان وجود دارد و امام زادگان به قطب بزرگ فرهنگی و خدمت رسانی به مردم تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه اجرای حسن نیت واقعین در اولویت برنامه های اوقاف و امور خیریه استان است ، بیان کرد: وقف احسانی ماندگار و تجلی تعاون اجتماعی است و سنت پیامبران و ائمه اطهار است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل افزود : از مجموع ۴۲۰۰ رقبه اوقاف و امور خیریه استان ۲۴۰۰ رقبه مربوط به کشاورزی است که در تلاش هستیم از این ظرفیت در راستای اشتغال زایی و تحقق اقتصاد مقاومتی است.

ستوده با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در حوزه علم و فناوری از فعالیت انجمن یاوران علم و فناوری و مجمع خیرین علم و فناوری در پارک علم و فناوری اردبیل با هدف ترویج فرهنگ وقف در استان خبر داد.

وی بیان کرد: پذیرایی شایسته از زائرین آذری در اربعین حسینی ، اجرای طرح های آرامش بهاری، ضیافت الهی ، جشن ولایت در ایام غدیر، دوره های سبک زندگی ایرانی اسلامی و برگزاری برنامه های فرهنگی در مناسبت های مختلف از جمله برنامه های فرهنگی محوری در امام زادگان و بقاع متبرکه استان است.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه