سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

۱۰ تا ۲۰ آبان ماه؛

نمایشگاه وجشنواره گل های داوودی در باغ گل های اصفهان

مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اصفهان از برگزاری نمایشگاه وجشنواره گل های داوودی از ۱۰ تا ۲۰ آبان ماه در باغ گل های اصفهان خبر داد.

جشنواره گل های داوودی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، فروغ مرتضایی نژاد گفت: در نمایشگاه و جشنواره گل های داوودی درباغ گل های اصفهان ۳۰ هزار گلدان داوودی در ۲۰۰ نوع برای نمایش عموم عرضه خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره گل های داوودی در شهر اصفهان، اظهار کرد: گل های داوودی مخصوص پاییز است و به دلیل تنوع رنگی زیادی که دارد می تواند در زمانی که درختان هنوز خزان زده نشده اند، صحنه های زیبایی برای شهر و شهروندان خلق کند.

مرتضایی نژاد ادامه داد: در نمایشگاهی که از ۱۰ تا ۲۰ آبان ماه در محور میانی باغ گل های شهر اصفهان برگزار می شود، ۳۰ هزار گلدان داوودی در ۲۰۰ واریته و نوع برای نمایش عموم عرضه خواهد شد. ساعت برگزاری این نمایشگاه از ۸ صبح تا ۲۰ است.  

مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اصفهان تصریح کرد: این گونه ها در مرکز تحقیقات محمودآباد وابسته به سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اصفهان پرورش یافته اند و در حال حاضر در این مرکز موفق به تولید ۳۰۰ رقم گل داوودی شده ایم. 

وی با بیان اینکه از سال گذشته به دنبال گلدانی کردن گل های داوودی و نمایش آنها برای شهروندان بودیم، گفت: در شهر نیز اقدام به کاشت گل های داوودی کردیم چراکه گل های داوودی، جزء گونه های مقاوم و با نیاز آبی کم است.

مرتضایی نژاد در مورد امکان خرید گل های داوودی در نمایشگاه آتی، افزود: در نمایشگاه امسال امکان خرید و فروش وجود ندارد و امیدواریم در نمایشگاه سال آینده این ظرفیت با توجه به تولیدات مرکز تحقیقات محمودآباد فراهم شود.

مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اصفهان بیان کرد: گل داوودی جزء گل های با دوام و دائمی به شمار می رود و در راستای سیاست های ما برای جایگزینی گونه های مقاوم به جای گونه های با نیاز آبی فراوان تولید و عرضه می شود.   

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه