سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است

صادق صالحی خبرداد:

معرفی ۴۷۰ متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی به مراجع قضایی

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل از معرفی ۴۷۰ متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی به مراجع قضایی خبرداد.

صادق صالحی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، صادق صالحی مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: در ۱۲ ماه گذشته ۴۷۰ متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی جامعه در این مدت به مراجع قضایی معرفی شده‌است.

وی افزود:  در این مدت حدود ۱۳میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه طیور در پنج واحد کشتارگاه صنعتی استان تحت بازرسی بهداشتی و فنی کارشناسان دامپزشکی به صورت کاملا بهداشتی و بسته بندی هویت دار وارد چرخه مصرف شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل اضافه کرد: در همین مدت ۱۶۸ هزار و ۵۴۵ راس دام سنگین و سبک در کشتارگاه‌های  صنعتی و سنتی  استان ذبح و پس از انجام فرآیند بازرسی های بهداشتی و فنی وارد بازار مصرف شده است.

صالحی یکی از مهمترین دغدغه های دامپزشکی را برخورد با فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی دانست و بیان کرد: رعایت استانداردها ضامن سلامت و رضایت مصرف‌کننده است و عرضه فرآورده‌های خام دامی مشروط به آگاهی جامعه از شرایط تولید ، نگهداری و مصرف این فرآورده‌هاست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه