سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

اداره کل هواشناسی هرمزگان؛

رگبار باران در ارتفاعات هرمزگان

در ساعات بعدازظهر و شب در ارتفاعات هرمزگان از جمله ارتفاعات شمالی و شرقی رگبار باران و رعد وبرق و افزایش لحظه ای سرعت باد پیش بینی می شود.

بارندگی در ارتفاعات

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، طبق پیش بینی اداره کل هواشناسی هرمزگان ، در ساعات صبح با توجه به ملایم بودن سرعت باد مه صبحگاهی خواهیم داشت که در برخی نقاط سبب کاهش میدان دید افقی خواهد شد.

پدیده طول روز غبار محلی و در ساعات بعدازظهر و شب در ارتفاعات هرمزگان از جمله ارتفاعات شمالی و شرقی رگبار باران و رعد وبرق و افزایش لحظه ای سرعت باد پیش بینی می شود.

بنا بر پیش بینی کارشناسان هواشناسی هرمزگان، طی امروز احتمال تقویت سامانه مونسونی در نقاطی از بشاگرد دور از انتظار نخواهد بود.

گفتنی است؛ وضعیت دریا جهت ترددهای دریایی مساعد است اما با توجه به متلاطم شدن تنگه هرمز در ساعات بعدازظهر با افزایش بادهای جنوب غربی، توصیه می شود شناورهای سبک و صیادی احتیاط های لازم داشته باشند.

شرایط ناپایدار جوی به صورت رگبار پراکنده در ارتفاعات و متلاطم بودن تنگه هرمز در ساعات بعدازظهر تا پایان هفته جاری تداوم خواهد داشت.

شایان ذکر است؛ از لحاظ دمایی تغییرات قابل ملاحظه ای نخواهیم داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه