سرخط خبرها
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
  • ‌ عراقچی: هرگونه نقض تعهدات مندرج در تفاهم متوجه آمریکا خواهد بود
  • پیشنهاد ویژه به سه ملی‌پوش در حین جام جهانی
  • سد کرج در وضعیت خوب آبی کشور بسر می برد
  • مأموران، ملی‌پوش اسپانیایی را به کمپ راه ندادند

مراد فتحی:

زندانیان دارای شاکی خصوصی در اردبیل شناسایی می شوند

مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان اردبیل گفت: زندانیان دارای شاکی خصوصی در اردبیل شناسایی می شوند.

زندانیان غیر عمد

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، مراد فتحی مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان با تقدیر از برگزاری با شکوه مراسمات دهه اول محرم و سوگواری سید و سالار شهیدان در زندان های استان اردبیل از روسای زندان ها خواست تا از حال هوای موجود در ماه های محرم و صفر برای تبیین اندیشه عاشورایی و فرهنگ استقامت و شهادت بهره ببرند .

فتحی با اشاره به ابلاغ بخشنامه سیاست کاهش جمعیت کیفری و ساماندهی امور زندان ها از سوی ریاست قوه قضائیه خواستار اهتمام تمام مسوولان زندان ها وستاد اداره کل برای اجرایی شدن این دستور العمل شد .

وی بیان کرد: بنا به دستور مدیرکل زندان ها روسای زندان ها موظف شدند در هماهنگی با مقامات قضایی استان دستور العمل ساماندهی امور زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان ها را که از سوی ریاست قوه قضائیه ابلاغ شده است به صورت جدی پیگیری نمایند .

به گفته فتحی در صورت اجرایی شدن این دستور العمل میزان ورودی زندانیان تحت قرار به تعداد قابل توجهی کاهش خواهد یافت .

مدیرکل زندان ها گفت : « همدلی خوبی در بین مسوولان ارشد دادگستری کل استان ، روسای دادگستری و داستان های شهرستان ها با زندان ها در استان اردبیل شاهد هستیم که این امر قطعاً به اجرایی شدن این بخشنامه کمک شایان توجهی خواهد نمود . »

وی با تقدیر از دیدگاه مثبت رئیس کل دادگستری استان افزود : « نگاه مسوولان قضایی استان زندان زدایانه است . این یک فرصت طلایی است تا کسانی که مستحق ماندن در زندان نیستند را با راه کار قانونی از زندان آزاد نموده و به آغوش خانواده هایشان بفرستیم . »

فتحی تاکید کرد : « ما نیز همچون مسوولان ارشد قضایی استان بر این باوریم که کسانی باید در زندان ها باشند که آزادی آنها امنیت جامعه را مختل می کند و افرادی که با جرایم کوچک و یا غیر عمد راهی زندان شده اند باید با استفاده از ظرفیت های قانونی آزاد شوند . »

مدیرکل زندان های استان اردبیل از روسای زندان ها خواست تا زندانیانی را که دارای شاکی خصوصی هستند و مدت زیادی است در زندان ها اقامت دارند شناسایی نموده و با دعوت از شاکیان آنها از طریق شوراهای حل اختلاف مستقر در زندان به صلح و سازش در میان شاکی و زندانی اقدام کنند تا از این طریق تعدادی از زندانیان از زندان های استان با استفاده از ظرفیت صلح و سازش و کمک خیرین آزاد شوند .

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه