سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

رئیس سازمان بسیج مستضعفین؛

دشمن به فکر نفوذ در دین دارها است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: دشمن به فکر نفوذ در دین‌دارها و جنگ تحمیلی است و تهاجم گسترده‌ای را راه انداختند.

حمله سایبری

به گزارش خبرگزاری موج یزد، سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مراسم اختتامیه اولین دوره توانمندسازی فرماندهان گردان‌های سایبری بسیج اظهار داشت: انگیزه حضور ما در بین شما بسیجیان عرض خدا قوت و خسته نباشید به شما فعالان انقلابی در عرصه فضای مجازی بود که با همت رئیس سازمان فضای مجازی بسیج این امکان فراهم شد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: رمز پیروزی انقلاب اسلامی شاید هنوز از سوی بسیاری از ما شناخته نشده باشد؛ چگونه بود که ما در این شرایط که بر اساس محاسبات و معادلات معمول روز، حکومت پهلوی هم قدرت اقتصادی داشت و هم از ثبات سیاسی برخوردار بود و هم ابزارهای فرهنگی و رسانه ای و پشتیبانی های مهم بین المللی را در اختیار داشت. تنها حکومت حامی رژیم صهیونیستی در منطقه هم حکومت پهلوی بود و ۶۰ هزار مستشار آمریکایی در ایران حضور و تسلط داشتند و جزو شهروندان درجه یک کشور به حساب می آمدند و از حق کاپیتولاسیون برخوردار بودند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه انقلاب اسلامی در چنین شرایطی با فرمان حضرت امام برای تظاهرات گسترده و عمومی پیروز شد یادآوری کرد: این پیروزی بزرگ در انقلاب اسلامی رموزی داشت؛ امام کتاب نظریه ولایت فقیه را پیش از آن تبیین کرده و همچنین علما در خصوص حکومت فقها و حکومت دینی نظریه پردازی کرده بودند.

سردار سلیمانی با اشاره به عوامل سقوط رژیم پهلوی خاطرنشان کرد: در یک فاصله کوتاه اتفاقاتی در کشور افتاد که باعث شد رژیم پهلوی ساقط شود. دنیا نیز باور نمی کرد در ایران اتفاقی رخ دهد و به خصوص آمریکایی‌ها به یکباره غافلگیر شدند. از همین منظر آنها به فکر مقابله با جمهوری اسلامی افتادند و تصور کردند می‌توانند مسیر را برگردانند. آنها به فکر نفوذ در دین‌دارها، جنگ‌های مسلحانه، جنگ تحمیلی افتادند و تهاجم گسترده‌ای را راه انداختند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه