سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

سخنگوی شرکت گاز استان اصفهان اعلام کرد

گازرسانی به ۴۰۰ کارگاه صنعتی در شهر گز

سخنگوی شرکت گاز استان اصفهان از گازرسانی به ۴۰۰ کارگاه صنعتی در سال رونق تولید در شهر تاریخی گز خبر داد.

شرکت گاز

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سید حسن موسوی گازرسانی به ۴۰۰ کارگاه صنعتی در شهر گز گفت: با اجرای حدود شش کیلومتر شبکه گاز، گازرسانی به کارگاه های صنعتی در منطقه گز در حال انجام است که شبکه گذاری آن به اتمام رسیده و علمک گذاری آن در حال اجراست.

وی افزود: شهرگز به دلیل داشتن خاک رس مرغوب و کوره های آجر پزی یکی از قطب های صنعت تولید آجر ایران است و شرکت گاز استان اصفهان با گازرسانی به شهرک صنعتی گز (منطقه کوره های آجرپزی) در سال ۱۳۸۸،به طور قابل ملاحظه ای باعث جلوگیری از مصرف سایر فرآورده های نفتی و کاهش آلودگی محیط زیست این منطقه گردید.

رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان اصفهان، بیان داشت: درحال حاضر حدود ۷۰ کوره آجرپزی از گاز طبیعی به عنوان سوخت پاک تحت عنوان مشترک عمده از این نعمت الهی بهره مند هستند.

وی، با اشاره به اینکه شهر گز دارای ۱۰۵ کیلومتر شبکه گازرسانی است،گفت: از این مقدار ۲۵ کیلومتر شبکه تغذیه، ۸۵ کیلومتر شبکه شهری است و همچنین با نصب بیش از ۴ هزار وش ۷۰۸ انشعاب (علمک) خدمت رسانی به بیش از ۸هزار و  ۶۱۹ مشترک صورت می پذیرد.

سید حسن موسوی، افزود: این شهر دارای ۲ جایگاه C.N.G ، ۳ ایستگاه C.P.S، ۱ ایستگاه T.B.S بوده و گازرسانی به کوره های آجرپزی گز به کمک ۷۰ ایستگاه M.R.S انجام می شود.

گفتنی است؛ در پی گازرسانی به ۴۰۰ واحد صنعتی شهر گز حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شهرستان های شاهین شهر ، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی از مدیر عامل و کارکنان شرکت گاز استان اصفهان تقدیر کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه