سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در کرمانشاه:

چرخه مبارزه قاطع با مواد مخدر در کشور معیوب است

سردار محمدرضا مؤمنی در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه گفت: وجود چرخه معیوب در مقابله و مبارزه با مواد مخدر باعث دستگیری مقطعی افرادی از خرده‌فروش و معتاد متجاهر می‌شود اما به دلیل اشکالات موجود در قانون مجدداً به چرخه مصرف و عرضه بازمی‌گردند.

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر ضمن تأکید بر اصلاح قوانین در مبارزه با تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان و خرده‌فروشان مواد مخدر، ابراز داشت: با توجه بر وجود حساسیت سران سه قوه‌ بر اصلاح قوانین در حوزه مبارزه با مواد مخدر، امسال و سال آینده ۹۰ درصد معتادان متجاهر کشور ساماندهی می‌شوند.

مؤمنی بابیان این مطلب که دولت به‌تنهایی یارای مبارزه با مواد مخدر و ساماندهی معتادان را ندارد، خاطرنشان ساخت: در مصوبه ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با عنوان "یاری گران زندگی" با اولویت با پیشگیری، به سمت معنی مردمی کردن مقابله و مبارزه با مواد مخدر در تمام آحاد جامعه پیشرفته‌ایم.

هزینه‌های مبارزه همه‌جانبه با مواد مخدر در کشور کمرشکن است

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر از صرف 12 درصد از تولید ناخالص ملی در راستای مبارزه با مواد مخدر خبر داد و اظهار داشت: این میزان هزینه در حالی است که معضل مواد مخدر با خود معضلات بسیاری ازجمله طلاق، قتل و ... را نیز به همراه دارد که این آسیب‌ها نیز به‌نوبه خود هزینه‌های دیگری را به جامعه تحمیل می‌کنند.

وی به سیر صعودی ۵۰ درصدی کشفیات مواد مخدر در سطح کشور اشاره کرد و گفت: سیر کشفیات مواد مخدر در کشور از حدود ۲۰۰ تن در سال ۲۰۰۱ به بیش از ۹ هزار تن در سال ۲۰۱۷ رسیده است که البته در این راستا نیز با پیگیری‌های به‌عمل‌آمده ضمن تأکید بر اقدامات پیشگیرانه مراکز اشتغال‌زایی معتادان متجاهر همچون شهرستان کنگاور نیز ظرف شش ماه آینده در دست راه‌اندازی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه