سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

اکبرنگاهی خبرداد:

برگزاری ۱۴۰ برنامه به مناسبت هفته ازدواج در سطح استان اردبیل

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت:امسال در هفته ازدواج در استان اردبیل علاوه‌بر اینکه ۲۳ برنامه در مرکز استان برگزار می‌شود ۱۱۷ عنوان برنامه نیز در شهرستان‌ها اجرا خواهد شد.

اکبر نگاهی

اکبر نگاهی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج  اردبیل، با بیان اینکه یکی از سیاست‌های مهم و اساسی وزارت ورزش و جوانان جذب مشارکت و همکاری جوانان در برنامه‌ها است اظهار داشت: وزارت ورزش و جوانان همواره برای جلب مشارکت و همکاری جوانان در برنامه های مختلف تلاش می کنند.

وی با تاکید بر استفاده تمامی جوانان از برنامه‌های این وزارت، افزود: هدف وزارت ورزش و جوانان از جلب مشارکت و همکاری تمامی جوانان استفاده حداکثری تمامی جوانان هم در مراکز استانها و هم در شهرستان‌ها از برنامه‌های متنوع وزارت ورزش و جوانان است.

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل با اشاره به برنامه‌های اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل در هفته ازدواج تصریح کرد: امسال تلاش ما بر این است که در استان اردبیل برنامه‌های هفته ازدواج را با همکاری و مشارکت جوانان کل استان برگزار کنیم.

نگاهی از برگزاری ۱۴۰ عنوان برنامه در هفته ازدواج در استان اردبیل خبر داد و بیان کرد: امسال در هفته ازدواج در استان اردبیل علاوه‌بر اینکه ۲۳ برنامه در مرکز استان برگزار می‌شود ۱۱۷ عنوان برنامه نیز در شهرستان‌ها برگزار می‌شود که در این میان تلاش ما و وزارت ورزش و جوانان بر این است که تمامی برنامه‌ها با مشارکت و همکاری سمن‌ها پیش برود.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت جوانان در تمامی برنامه ها استفاده کنیم اظهار کرد: ما معتقدیم که باید از ظرفیت جوانان در تمامی برنامه‌ها استفاده شود چرا که همواره در هر برنامه‌ای که مدیریت برنامه را به جوانان محول شده در آن کار  موفق شده‌ایم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه