سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

با همکاری انجمن حمایت از بیماران دیابتی و موسسه مشاوره طلوع سپید صورت گرفت؛

افزایش حمایت از بیماران دیابتی در اصفهان

برای نخستین بار انجمن حمایت از بیماران دیابتی و مرکز مشاوره طلوع سپید ارائه خدمات به بیماران دیابتی را در قالب مشاوره های مختلف به این گروه از بیماران گسترش خواهند داد.

اصفهان- بیماری دیابت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، مدیر عامل انجمن حمایت از بیماران دیابتی ایران در جمع اصحاب رسانه گفت: این انجمن از سال ۱۳۷۳ پایه گذاری گردیده و هم اکنون ۳۱۶ میلیون نفر دیابتی را شناسایی و به آنها خدماتی اعم از خدمات درمانی و کلینیکی ارائه می دهد.

شکور امیدی با اعلام اینکه خدمات خوبی در حوزه دیابت توسط انجمن حمایت از بیماران دیابتی به این گروه از بیماران ارائه می گردد، افزود: برای بروز دیابت دلایل زیادی گفته شده از جمله وراثت، استرس، مصرف زیاد شیرینی، عدم تحرک، چاقی و ...اما ۸۵ درصد علت اصلی بروز این بیماری به دلیل استرس است.

عضو شورای سلامت مجمع تشخیص مصلحت نظام با اعلام خبر همکاری این انجمن با مرکز مشاوره طلوع سپید اصفهان بیان داشت: از این پس روشهای نوین درمانی در مراکز مشاوره به بیماران ارائه می شود و سعی می شود با استفاده از مشاوران قوی به خانواده های دیابتی کمک کرد.

وی مشاوره را پایه و اساس موفقیت درمان بیماران دیابتی دانست و افزود: امروزه استفاده از روش های نوین در درمان بیماران دیابتی و ارائه مشاوره درست و صحیح به بیماران می تواند آثار و نتایج مطلوبی را برای این گروه از بیماران و خانواده های آنان به همراه داشته باشد.

امیدی گفت: بیمار دیابتی باید از استرس به دور باشد، باید از احساس افسردگی و نامامیدی دوری کند و نباید بخل و حسادت و حرص را به خود راه دهند زیرا همه اینها باعث تشدید بیماری می گردد.

مدیر عامل انجمن حمایت از بیماران دیابتی ایران با تاکید بر اینکه بهترین ورزش برای این گروه از بیماران پیاده روی است، اظهار داشت: ورزش نقش موثری در کاهش قند خون دارد و پیاده روی راحت ترین و بهترین راه برای این دسته از بیماران است.

مدیر عامل موسسه طلوع سپید نیز در جمع اصحاب رسانه گفت: هم اکنون ۱۵ هزار بیمار دیابتی در اصفهان و دو هزار بیمار در تهران در مراکز ما به عضویت موسسه طلوع سپید درآمده اند  و ما با افتتاح ۸ دفتر در اصفهان و همزمان ۴ دفتر در تهران و دو دفتر هم در کرج امیدواریم تا پایان سال ۹۹ در تمام شهرهای ایران دفاتر خود را افتتاح نمائیم.

 امین حق شناس بیان کرد: از این پس این موسسه با انجمن حمایت از بیماران دیابتی و تحت پوشش این انجمن مراکز مشاوره ای را برای خدمت به بیماران گسترش خواهد داد.

به گزارش موج، موسسه طلوع سپید به مدیریت امین حق شناس در سال ۹۲ با هدف رشد توانمندی های کودکان و نوجوانان در عرصه های اجتماعی با محوریت خانواده تاسیس گردیده و در حال حاضر دارای ۱۰ دفتر فعال در استان های تهران، اصفهان و البرز مشغول خدمت رسانی و مشاوره می باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه