سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

حجت الاسلام حبیب الله شعبانی موثق مطرح کرد:

برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی

نماینده ولی فقیه در استان همدان ضمن اشاره به تبعات رواج فساد در جامعه، به نقش دستگاه قضایی در برخورد با مفسدان اقتصادی پرداخت.

آيت‌ الله شعبانی

به گزارش خبرگزاری موج همدان، حجت الاسلام حبیب الله شعبانی موثق، نماینده ولی فقیه در استان همدان در آیین معارفه دادستان جدید همدان ضمن اشاره به برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی، اظهار داشت: به طور حتم رواج فساد در جامعه موجب سلب اعتماد مردم می‌شود و امام راحل بر ضرورت اعتماد سازی در جامعه اسلامی تاکید دارند که در این میان قوه قضائیه نقش محوری دارد.

 

نقش دستگاه قضایی در مبارزه  با فساد اقتصادی/برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی

امام جمعه همدان با بیان اینکه دستگاه قضایی در خط مقدم مبارزه با فساد اقتصادی قرار دارد افزود: اولین ویژگی برای مبارزه با فساد اقتصادی داشتن قاطعیت به همراه قدرت و قوت، است
حجت الاسلام شعبانی موثق ادامه داد: قوه قضاییه مظهر قهر الهی در برخورد با فساد است و اگر با مفسدان رأفت داشته باشیم بر خلاف کتاب و آموزه های الهی است.
وی با بیان اینکه میزی که پشت آن تکیه زده اید به شدت لغزنده است اضافه کرد: فساد به مثابه بیماری واگیر است که اگر در برخورد با قوت و قدرت صورت نگیرد تسری می یابد بنابراین برای خشکاندن ریشه فساد باید با قهر و غضب برخورد کرد.
نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: از منظر اولیای خدا، حکومت اسلامی تجلی رحمت الهی است ولی لازمه آن قهر و غضب با مفسدان است که قوه قضاییه در خط مقدم هستید.
حجت الاسلام شعبانی موثق اظهار داشت: در مبارزه با مفاسد خیلی‌ها که منافعشان به خطر می‌افتد شروع به هیاهو و سر و صدا و هجوم می‌کنند که دستگاه قضایی نباید از هیاهو دیگران بترسد بلکه با قوت و قدرت حرکت کند.
وی یادآوری کرد: زحمات فراوانی در قوه قضائیه کشیده شده و شجاعت، شهامت و مدیریت شهید بهشتی زبانزد است بنابراین مردم باید در جریان زحمات این مجموعه قرار بگیرند.

وی با تاکید بر اینکه برای اعتماد سازی باید اطلاع رسانی ها شفاف صورت گیرد اضافه کرد: همچنان که فساد علنی می‌شود، مقابله، مبارزه، در میدان بودن و مجاهدت قضات دادگستری نیز باید به مردم اطلاع رسانی شود.

در این آئین از تلاش و زحمات کامران حمزه قدردانی شده و حسن خانجانی به عنوان دادستان جدید عمومی و انقلاب مرکز استان همدان معرفی شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه