سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

وزیر نیرو در اصفهان خبر داد:

افتتاح ٨ پروژه در بخش آب در استان اصفهان

وزیر نیرو از افتتاح ٨ پروژه در بخش آب با اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومان در استان اصفهان خبر داد.

اصفهان- وزیر نیرو 2

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، رضا اردکانیان در آیین کلنگ زنی فاز اول عملیات اجرایی مجتمع روستایی برزاوند اردستان گفت:در مناطق مختلف استان اصفهان ٨ پروژه در بخش آب با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان به بهره برداری می رسد. 

وی بابیان اینکه این  طرح با تلاش همکاران و شرکت آب وفاضلاب کشور به بهره برداری می رسد گفت: با بهره بداری این طرح جمعیت دائم وغیردائم این منطقه از آب شرب و سالم و پایدار بهره مند می شوند.

وزیرنیرو با اعلام اینکه دراستان اصفهان تعدادقابل توجهی طرح دربخش آب و برق درشهر و روستا به بهره برداری می رسد ادامه داد:۲۰۷ پروژه دراستان توسط شرکت های وزارت نیرو اجرامی شود واعتباراین طرح هابالغ بر ۸هزارو ۷۰۰میلیاردتومان است که برخی طرح ها درمرحله آغاز و برخی طرح ها در مرحله اتمام است.

اردکانیان با اشاره به پیشرفت ۶۳ درصدی این طرح ها دراستان اصفهان به طور متوسط، گفت: این طرح هادرپایان دولت تدبیروامیدبه ثمر می رسد.

وزیرنیرو با اعلام اینکه دولت دوازدهم موفق شده طرح های مهمی رادرجای جای کشور به نتیجه برساند ‌خاطرنشان کرد: ازابتدای دولت تدبیروامیدتاکنون بسیاری از روستاهای کشور دارای شبکه آبرسانی شده اند واین اقدام دردوسال باقی مانده سرعت خواهد گرفت.

وی بیان کرد:طی این دوروز درمناطق مختلف استان اصفهان مجموعه ۸پروژه در بخش آب بااعتباربالغ بر ۷۰۰ میلیارتومان افتتاح می شود و۲پروژه نیز درحوزه برق افتتاح خواهدشد، این درحالی است که امیدواریم طی این دوسال منابع بیشتری از مبلغ پیش بینی شده تخصیص یابد.

وزیرنیرو همچنین اظهارکرد: درخواست نماینده مردم اردستان درخصوص تامین آب برای  بخش صنعت این منطقه پیگیری می شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه