سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

معاون سازمان جهاد کشاورزی اردبیل:

۳۷۰ هکتار از اراضی کشاورزی اردبیل به زیر کشت محصولات گلخانه ای می رود

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در سالجاری ۳۷۰ هکتار از راضی کشاورزی اردبیل به زیر کشت محصولات گلخانه ای می رود.

تولید محصولات گلخانه‌ای

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، محسن مصطفایی تصریح کرد: بر اساس تاکید استاندار اردبیل بر ایجاد فرصت های شغلی پایدار، برنامه ریزی شده است تا در سالجاری ۳۷۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان اردبیل به زیر کشت انواع محصولات گلخانه ای برود.

وی افزود: بخش توسعه گلخانه ها علاوه برافزایش محصول در واحد سطح و مدیریت بهینه در مصرف آب کشاورزی کارآفرینی بسیار در سطح بالا و چشمگیری را دارد که همین امر می تواند در بکار گیری جوانان تحصیل کرده در این بخش نقش موثری را ایفا نماید .

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در سال گذشته بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه با بهره بانکی پائین در اختیار سرمایه گذاران قرار گرفت .

مصطفایی افزود: در سال گذشته ۱۲۰ واحد تولیدی غیر فعال و نیمه فعال به عرصه تولید و اشتغال  بازگشت و برخی از این واحد ها چندین سال بود که به صورت غیر فعال به حال خود رها شده بودند و این درحالی است که در حال حاضر شاهد رونق و پویایی این واحدها هستیم .

وی بیان کرد: تعهد سازمان جهاد کشاورزی برای اشتغال در سال گذشته ۵ هزار نفر بود که توانستیم بیش از سقف تعهداتمان اشتغال را در بخش کشاورزی ایجاد نمائیم .

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: برنامه ریزی های صورت گرفته در راستای ایجاد اشتغال در سالجاری در راستای دستورالعمل موسوم به تبصره ۱۸ می باشد که امسال نیز همانند سال های گذشته اساسی ترین قدم ها در راستای رونق تولید شناسایی و فعال کردن واحدهای تولیدی نیمه فعال و غیر فعال و راکد با رویکرد ایجاد اشتغال و کارآفرینی می باشد .

مصطفایی گفت: سرمایه گذارانی که علاقمند به سرمایه گذاری در بخش ایجاد گلخانه می باشند می توانند با مراجعه به مدیریت های جهاد کشاورزی محل سکونت خود درخواست کتبی خود را ارائه و پس از طی مراحل قانونی از مزایای تسهیلات کم بهره و مشاوره های کارشناسی استفاده نموده و قدم موثری در راستای رونق تولید و ایجاد اشتغال دراستان بردارند.

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه