سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

کیهان عباسیان؛

ممنوعیت صادرات ماهی خشک از گمرک سازمان منطقه آزاد قشم صحت ندارد

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: ممنوعیت صادرات ماهی خشک از گمرک سازمان منطقه آزاد قشم صحت ندارد.

فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، در پی انتشار برخی مطالب در خصوص صادرات ماهی خشک از گمرک سازمان منطقه آزاد قشم، معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری این سازمان طی اطلاعیه‌ای این موضوع را تکذیب کرد.

در متن اطلاعیه کیهان عباسیان آمده است:

«متأسفانه در پی نشر اخبار کذب در خصوص ممنوعیت صادرات ماهی خشک از ‌گمرک سازمان منطقه آزاد قشم به اطلاع کلیه فعالین و سخت‌کوشان این حوزه می‌رساند که صادرات ماهی خشک از گمرک سازمان منطقه آزاد قشم ممنوع نبوده و نمی‌باشد و این امر با ارائه گواهی مربوط به منطقه و زمین محل تولید و تائیدیه محیط‌زیست و طی مراحل قانونی مربوط به صادرات و تعهدات مربوطه، کمافی السابق انجام می‌گردد.

لازم به ذکر است که صادرات ماهی خشک به‌عنوان یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های اقتصادی و صادرات فصلی جزیره که در سال اخیر رشد چشمگیری داشته است، به دلیل مسائل بهداشتی و زیست‌محیطی،  نیازمند ساماندهی مناسب توسط کلیه نهادهای مسئول جهت ممانعت از تبدیل‌شدن این فرصت به یک تهدید جدی برای سلامت ساکنان و گردشگران جزیره به‌واسطه حمل روباز و غیربهداشتی (همراه با خونابه) ماهی صیدشده در جاده‌ها، تصرف و بهره‌برداری بدون مجوز و در پی آن صدمه زدن به اراضی بدون اذن مالک برای خشک‌کردن و همچنین اقتصاد جزیره در به تعطیلی کشاندن و بیکاری فصلی واحدهای تولیدی پودر ماهی در جزیره می‌باشد.

متأسفانه عده‌ای با انتشار اخبار غیرواقعی با هدف تشویش و انحراف اذهان و شانه خالی کردن از مسئولیت‌های اجتماعی و قانونی خود، درصدد هستند تا با جوسازی در شبکه‌های اجتماعی و ایجاد فشار روانی بر مسئولین، حق‌الناس و بیت‌المال جامعه را زیر پا گذاشته و قانون‌گریزی نمایند.

لذا از عموم فعالین این حوزه انتظار دارد تحت تأثیر اخبار کذب منتشرشده در فضای مجازی در خصوص ممنوعیت صادرات و اقدامات انجام‌شده برای حفاظت از سلامت بیش از ۱۴۰ هزار نفر ساکنین جزیره و میهمانان و گردشگران قرار نگرفته و در صورت نیاز به هرگونه اطلاعات و راهنمایی با مدیریت شیلات و کشاورزی و یا گمرک سازمان منطقه آزاد قشم به‌صورت مستقیم تماس حاصل نمایند.»

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه